Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mayka a 'La isla de las tentaciones'

La frase de Mayka a 'La isla' que causa indignació a xarxes socials: «És de traca»

Molts internautes no han pogut evitar reaccionar davant les seves paraules
Mayka a 'La isla de las tentaciones'
Mayka va pronunciar una frase que no va deixar a ningú indiferent | Telecinco

Mayka i Pablo han estat una de les parelles que més han donat de què parlar a la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. I ahir, com la resta de parelles participants, van tornar a veure's les cares tres mesos després que l'espai arribés a la seva fi. Tot va passar en un programa, que va finalitzar amb un missatge sorprenent per part de Sandra Barneda i que va revelar una ruptura inesperada.

No obstant això, un altre dels moments estrella de la vetllada va ser una frase que va pronunciar l'esmentada Mayka, la qual va comportar que molts internautes no poguessin evitar reaccionar contestant per escrit o amb 'memes' a les xarxes socials.

La frase en qüestió

Abans de tornar a veure's cara a cara amb Pablo, la jove va poder escoltar l'entrevista que la presentadora li estava fent a qui va ser la seva parella. Així, va poder sentir com es troba ara i la seva resposta a si segueix convençut que haver trencat amb ella ha estat una bona decisió, davant a aquesta qüestió, Pablo es va reafirmar i va dir que havia patit moltíssim. És clar, perquè va haver de veure a la seva noia mantenint relacions sexuals amb Óscar.

No obstant això, el sorprenent d'aquesta afirmació del jove va ser el que va dir Mayka en escoltar-la: «Malament ho vam passar tots». Aquestes paraules de la murciana van deixar estupefacte al públic. Ningú podia creure que hagués dit una cosa així quan ella precisament no va patir en el programa, tot el contrari, i és que Pablo li va ser fidel en tot moment  mentre que ella es va dedicar a 'divertir' amb l'esmentat solter.

Precisament per la incredulitat davant aquesta frase, els internautes van començar a contestar-li a Mayka a través de les xarxes socials, tant amb 'memes' com amb missatges com ara aquests:

  • «Ho diu perquè Óscar l'ha deixat tirada, que ho sabem tots».
  • «Ella segueix que tretze són tretze pensant que va estar al mateix nivell que el senyor que tenia al seu costat. Aquesta tia és de traca».
  • «Mayka i els seus dos ovaris ( 'Malament ho vam passar tots'). Jajajaja. Em llanço pel balcó».
  • «Aquesta noia no canvia ni amb mesos».
  • «De veritat que jo no puc amb aquesta tia. Segueix vivint en un univers paral·lel».
  • «Mira que té cara Mayka».

D'aquesta manera, va quedar molt clar que el públic, després de tot el que ha passat a 'La isla de las tentaciones', segueix donant-li el seu suport a Pablo. Sembla que la seva ja exparella és l'única que no veu la realitat del que va succeir.