Antonio David Flores sorprendido

Antonio David posa punt final: «Que ho sàpiga tothom»

Antonio David s'ha mostrat realment contundent davant la premsa

Antonio David és un dels personatges més mediàtics del moment. La sèrie del documental de la seva exdona i la seva recent separació d'Olga Moreno l'han posat en el punt de mira. A més, hi ha molts rumors sobre la ruptura.

Així doncs, la premsa el segueix contínuament amb l'objectiu d'obtenir les seves impressions de tota la informació que circula. Una situació que l'ha fet esclatar al mig del carrer. Les manifestacions són contundents, fermes i tota una declaració d'intencions.

Antonio David, molest amb la premsa

L'última hora del malagueny especula sobre la sol·licitud d'un habitatge per a persones sense recursos. Per això, alguns mitjans li han preguntat directament si aquesta informació era certa o no. 

Un equip del mitjà 'Europa Press' ha aconseguit veure'l a la perruqueria i l'ha esperat a les portes del local per obtenir unes declaracions. Quan ha sortit, l'excol·laborador ha rebut les preguntes d'una reportera. En concret, ha tret a col·lació el tema del judici per alçament de béns a què s'enfronta.

Visiblement molest per la pregunta, ha volgut parlar i ha estat més clar i contundent que mai. «Et diré una cosa per si et compren les imatges. Jo no parlaré més per a la premsa».

«Tot el que hagi de dir ho diré al meu canal de Youtube. Aleshores, si Espanya està esperant que jo faci una declaració, esteu perdent el vostre temps i el fet d'estar amb la vostra família».

Antonio David sortint dels jutjats
Antonio David Flores s'ha mostrat molt ferm a la seva postura | GTRES

Mirant a la cambra, ha tornat a reiterar la seva postura dient que si parlava era a favor de l'economia de la reportera. «Et dic tot això perquè ho puguis col·locar, vendre i guanyis uns diners. Però que ho sàpiga tothom».

En aquest punt, li ha tornat a treure el tema del judici per veure si ell contestava, però no ho ha aconseguit. S'ha mantingut ferm en la seva decisió: «Ja em pots fer deu milions de preguntes, que no et contestaré res més. El missatge és aquest».

«T'ho dono a tu perquè tu ho puguis fer arribar a la gent i et comprin el vídeo. Les meves declaracions a partir d'ara són al meu canal de Youtube. No parlaré mai més per a la premsa».

La reportera ha intentat novament treure alguna informació més, però s'han mantingut ferm: «Ja t'he donat el titular i el tens aquí». Tot seguit, ha entrat a casa i s'ha acomiadat amablement.

LES DECLARACIONS D'ANTONIO DAVID:

Antonio David només parlarà públicament a Youtube

Amb aquesta declaració d'intencions, ha deixat clar que les seves exclusives i entrevistes als mitjans s'han acabat. Ara, ha optat per fer parlar a través de les xarxes socials, a Youtube. De fet, ja té dos vídeos penjats.

En el primer, fa una crida als seus seguidors. Els ha demanat que l'acompanyin el 13 de novembre a la concentració que es farà a Màlaga per acabar amb l'assetjament mediàtic sobre la seva família.

A l'altre vídeo, però, s'ha referit a les acusacions que li havia fet María Patiño a Telecinco. La periodista ha afirmat que va ser ell mateix qui va posar els cartells amb la seva foto i la paraula «maltractador». Va afirmar que era una manera per victimitzar-se.

«Tot el que expliquen és fals i no tenen manera de demostrar absolutament res (…). Soc dels pocs que té el valor de denunciar-vos. No pactaré cap denúncia amb vosaltres i no renunciaré a cap denúncia del jutjat».

EL VÍDEO DEL DIA: