Antonio David Flores perd dos grans suports contra Rocío Carrasco

José Ortega Cano assegura que s'estima molt a Rocío Carrasco i que manté el contacte amb Antonio David Flores per Rocío i David Flores

Antonio David Flores ha estat construint la imatge de 'pare coratge i exemplar' durant molts anys i, per tant, compta amb el suport de la família de la seva exdona. Per aquest motiu, Rocío Carrasco ha estat molt sola, i fins i tot els seus éssers estimats no li han donat suport.

No obstant això, amb l'emissió de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la història ha canviat i ara Antonio David està en el punt de mira. Rocío Carrasco l'ha acusat de maltractador i mentider, i ha aconseguit que sigui acomiadat de Telecinco. I, per si no n'hi hagués prou, Antonio David Flores ha perdut el suport de José Ortega Cano i Ana María Aldon.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ana María Aldón defensa Rocío Carrasco

Ana María Aldon va arribar a la família anys després que el seu marit quedés vidu de Rocío Jurado. Per aquest motiu, no ha estat testimoni de molts dels episodis que es relaten en la sèrie documental de Carrasco. No obstant això, malgrat que Ortega Cano i els seus fills no tenen relació amb Rocío, Ana María ha decidit donar-li suport. 

Així, a 'Viva la vida', on col·labora, ha arribat a manifestar: «A Rocío Carrasco cal respectar-la perquè és una persona amb sentiments, amb els seus pensaments, amb el seu passat i ningú sap el que ha pogut patir. Llavors, no em sembla lògic que es carregui contra una persona que ni tan sols ha dit el motiu pel qual ella ha fet certes coses».

El torero José Ortega Cano i Ana María Aldon durant la premiere de la pel·lícula 'La Suite nupcial' a Madrid al gener de 2020
Ana María Aldón, dona de José Ortega Cano, ha mostrat el seu respecte cap al testimoni de Rocío Carrasco | GTRES

José Ortega Cano, cada vegada més lluny d'Antonio David

José Ortega Cano i Antonio David Flores han protagonitzat enfrontaments en més d'una ocasió, però havien aconseguit fer les paus.

No obstant això, el torero ha estat assenyalat per Rocío en la docusèrie i els usuaris de les xarxes socials han carregat contra ell, ja que no entenen perquè té tan bona relació amb Antonio David després de tot el que ha fet. Per aquest motiu, José ha trucat a 'Viva la vida' i ha intentat justificar-se, però només ha aconseguit rebre més crítiques.

Així doncs, aquest cap de setmana ha tornat a entrar en directe per intentar explicar com se sent davant les acusacions que ha rebut a les xarxes socials, on s'ha qüestionat que digués que la seva relació amb Antonio David és per cordialitat quan realment el va convidar al seu casament amb Aldón.

Amb tot això, Ortega Cano ha manifestat que «si el vaig convidar va ser amb el desig que hi fossin els fills (Rocío i David Flores), així com altres membres de la família. Era una situació difícil, però bonica per l'afecte que els tinc (...) Això no vol dir que tingui res en contra de Rocío Carrasco i de Fidel Albiac».

A més, ha afegit que no sap per què Rocío Carrasco no té relació amb ell i que, malgrat tot, l'estima molt. Tanmateix, ha afirmat: «No soc conscient del motiu pel qual no hem tingut tracte. Si algú deixa de parlar-me pel que sigui, potser té un motiu i el desconec. Jo la segueixo estimant molt, com si visqués la seva mare. Li desitjo el millor, que tingui sort i que sigui feliç».

D'aquesta manera, Ortega Cano ha donat a entendre que no dona suport a Antonio David i que no perd el contacte amb ell perquè vol veure a Rocío i David Flores. D'altra banda, la seva cunyada, Rosa Benito, també està reculant i ara dona suport a Carrasco. Caldrà esperar per veure si Antonio David va perdent suport dins de la família Mohedano.


Comentaris

envia el comentari