Primer Plano de Antonio David Flores con semblante serio y con bufanda, fondo difuminado

Antonio David Flores es queda sol

L'exmarit de Rocío Carrasco podria haver perdut un gran suport

L'any 2021 no està sent de bon grat per Antonio David Flores. La sèrie documental de la seva antiga parella, Rocío Carrasco, ha deixat una taca en la seva imatge. L'han acusat de presumptes maltractaments i de violència vicària, alhora que han sortit a la llum les seves estafes amb documentació.

Entre tot, l'han acomiadat de Telecinco la «marea fúcsia» s'ha posat per davant seu. En altres paraules, tots aquells que creuen i donen suport a Rocío. 

Davant d'aquesta situació complicada, ha comptat amb el suport de la seva esposa, Olga Moreno. Els seus tres fills també li han fet costat, a més d'altres coneguts. Ara, sembla que algú podria canviar de bàndol. 

Ens referim al youtuber Juan José Menéndez, que està al capdavant del canal 'JuanjoVlog'.

 

El youtuber, un suport per Antonio David

Molta gent van creure Rocío quan va donar a conèixer el seu testimoni i li van mostrar un suport incondicional, com segueixen fent. Això va fer que Antonio David quedés en evidència i amb una imatge pública molt danyada. Tanmateix, amb el món en contra, encara va aconseguir algú que li donés suport. 

Entre els seus «defensors», a més de la família, ha tingut altres suports com Kiko Matamoros. També l'esmentat youtuber, que té un canal multimèdia on carrega contra 'Sálvame' i Telecinco. Menéndez el va recolzar totalment.

Aquest fet va contribuir a la creació de la «marea blava», en contraposició a la fúcsia que dona suport a Carrasco. Una lluita a través de la publicació de vídeos i opinions en contra de l'artista i a favor del testimoni del tertulià. 

El suport de Menéndez va ser tan gran que, fins i tot, li va donar l'oportunitat de parlar públicament després d'haver estat vetat en els mitjans. Així, el va entrevistar al costat de Javier Oliveira al seu canal. La conversa va treure molt suc i van fer que Flores tornés a quedar malament en referència a una documentació inexistent.

Antonio David Flores perd l'aliança amb el youtuber

El suport incondicional de Juanjo José Menéndez al pare de Rocío Flores ha estat clar i evident. Sembla, però, que podria haver arribat al seu final. Així ho recullen alguns mitjans, com ara 'La Nova Espanya'.

Tot apunta que l'esmentat youtuber es troba bastant decebut i molest amb l'excol·laborador de 'Sálvame'.

El motiu és que l'entrevista no es va realitzar en el seu canal sinó al d'Oliveira, quan ell havia estat el seu gran defensor. Un fet que el va incomodar perquè, suposadament, Antonio David li havia demanat que la conversa s'emetés en el seu canal a Youtube. 

Javier Oliveira, molest, també ha declarat que ell volia que s'emetés al seu canal.

Segons el youtuber, el malagueny s'ha apropat a les dues bandes per pur interès. Exactament ha exposat: «Crec que a mi em va dir una cosa i a ell una altra. Si no, no entenc aquesta tossuderia». 

D'aquesta manera, sembla que Antonio ha perdut un gran aliat i la veritat és que no en va sobrat. Això sí, de moment no ha volgut manifestar-se al respecte davant la polèmica. Prefereix mantenir-se callat i sense entrar en conflictes que no beneficien en absolut la seva imatge.

Coneixent la seva trajectòria, possiblement tardarà poc a donar el seu punt de vista, encara que no sigui de forma directa. Podria ser que utilitzés la seva filla per fer-ho, ja que ella ha renovat el seu contracte de col·laboradora amb 'El programa d'Ana Rosa'.