Toñi Moreno al plató de 'Viva el verano'.

Els fans de 'Viva el verano' se'n van de Telecinco per dos dels col·laboradors

Molts espectadors de Telecinco no suporten la presència i arguments de dos dels tertulians

Diumenge a la nit es va emetre la segona entrega de 'Viva el verano', el nou programa de Telecinco, presentat per Toñi Moreno. De moment sembla que ha tingut una bona rebuda, però és possible que el programa de diumenge marqui un abans i un després.

Molts espectadors es van negar a veure el programa per l'aparició de dos col·laboradors en concret. Persones a qui titllen de masclistes i de donar opinions controvertides sobre algunes famoses o la violència de gènere. Són els coneguts Kiko Matamoros i Diego Raval.

Kiko Matamoros i Diego Arrabal.
Kiko Matamoros i Diego Arrabal. | GTRES

Kiko Matamoros i Diego Raval, en el punt de mira

'Viva el verano' té els col·laboradors habituals de 'Viva la vida', entre els quals hi ha Kiko Matamoros i Diego Raval. Aquest últim, tot i que havia marxat de la televisió dient que era una decisió definitiva, ha decidit tornar amb el nou programa de Telecinco

Tots dos estan en el punt de mira de molts espectadors de Telecinco. El motiu són les crítiques potents al testimoni de Rocío Carrasco en la seva sèrie documental. La seva postura els ha construït una imatge de masclistes i de negacionistes amb la violència de gènere

A més, cal tenir en compte que últimament les seves idees se sostenen perquè tenen relació amb el seu ex. 

Amb tot, sembla que al programa de diumenge encara es van guanyar més enemics. En aquest cas, van donar suport a Hugo Sierra davant de la seva parella, Adara Molinero

Els dos tertulians van donar suport a Sierra i, entre altres aportacions, van carregar contra Adara per utilitzar les xarxes socials per vendre la seva vida. Així, van exposar que «aquesta noia hauria de revisar el que penja públicament».

Tot el que es va dir contra la guanyadora de 'GH VIP 7' va provocar que molts dels espectadors es tornéssin contra Hugo. Enviaven missatges a través de l'etiqueta que es va convertir en tendència: #PonteATrabajarHugo. Altres van decidir fer el mateix contra els col·laboradors.

L'audiència rebutja el programa de Telecinco per culpa de Kiko Matamoros i Diego Raval

Només començar l'emissió del segon programa de 'Viva el verano', el públic no va dubtar a manifestar-se en contra de la presència de Matamoros i Raval. Postura que es va anar incrementant a mesura que va anar avançant la nit.

Les xarxes socials van servir per demostrar l'enuig dels espectadors. Van omplir Twitter amb missatges criticant els col·laboradors. «Fora Kiko i Diego, són repugnants» o «No sé quin dels dos és pitjor, Matamoros o Raval». 

Alguns dels comentaris eren molt més durs. Com ara, «Diego i Kiko fora de la televisió. No volem maltractadors, presumptes maltractadors, còmplices de maltractadors ni defensors de maltractadors».

Fins i tot, n'hi ha que van carregar personalment contra els famosos. En el cas de l'ex de Makoke, van dir: «És un calaix de 'venc consells, però per a mi no en tinc». El pare del segle que s'ha estat matant amb cadascun dels seus fills des que tenim memòria».

A més, alguns espectadors exposar que deixarien de veure el programa pels dos tertulians. Ho van deixar clar amb paraules: «Kiko i Diego... Doncs, fins després, perquè no consumiré masclisme» o «Em sobren, passo de veure-ho».

Altres comentaris en aquesta línia que van destacar: «No comentaré res ni tornaré a veure el programa» o «Els dos en un mateix espai són massa testosterona negacionista. Hi ha millors opcions, em passo a HWD, prefereixo veure 'ET, l'extraterrestre'.