Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Se'n va: Antonio David Flores pren la decisió més dràstica a 'Sálvame'

Lydia Lozano ha decidit treure a la palestra dues persones que formen part de la vida privada del seu company

'Sálvame' ha decidit continuar amb la nova secció 'Quiero dinero', el concurs que s'han inventat per fer ombra al seu principal rival, el concurs 'Pasapalabra' i que emet Antena 3 sota la batuta de Roberto Leal. Chelo García Cortés va ser la primera concursant i ara és Antonio David Flores qui està intentant superar els reptes impossibles i les preguntes compromeses que redacten els redactors del programa amb la intenció d'obrir noves polèmiques al plató i fer esclatar la relació del concursant amb tots els seus companys.

Lydia Lozano posa a Flores en un compromís

Dimarts el programa va oferir a Lydia Lozano convertir-se en redactora del concurs i escriure les preguntes que hauria de respondre Antonio David Flores. En un primer moment la col·laboradora es va negar a acceptar l'oferta del programa, dient que això li suposaria un veritable problema amb el seu company, però finalment va canviar d'opinió i va acceptar el repte. 

El programa ha mostrat un vídeo de la col·laboradora reunida amb l'equip de direcció del programa, on es mostrava a la col·laboradora rient i gaudint d'un treball que unes hores abans havia rebutjat pel mal que podria fer-li al seu company. Com era d'imaginar, i encara que Lozano va assegurar que no volia posar al seu company en un compromís, les preguntes han molestat molt a Antonio David Flores

La veterana col·laboradora volia saber si Antonio David Flores havia demanat als seus pares que li guardessin uns diners que hauria guanyat amb una suposada exclusiva sobre Rocío Carrasco quan es va quedar embarassada. El col·laborador s'ha molestat molt quan s'ha nomenat als seus pares, ja que aquests mai han sortit als mitjans. Li ha fet la creu a Lydia Lozano.

El col·laborador hauria insultat Raquel Mosquera

Lydia Lozano ha anat sense frens i ha decidit escampar la polèmica amb una altra complicada pregunta, que afecta una col·laboradora del programa i que a més, és coneguda arreu del món. Lydia Lozano ha preguntat a Antonio David si en alguna ocasió havia qualificat els estilismes de Raquel Mosquera com de «putilla». Una pregunta que ha molestat molt a Antonio David, ja que ha considerat que aquesta estava fora de lloc.

La màquina de la veritat confirmava la pregunta de Lydia i ha certificat que Flores sí que ha insultat a Raquel Mosquera, tot i que ell ho ha negat. El col·laborador ha volgut abandonar el concurs, encara que en l'últim moment ha confirmat que no marxaria.