Carlota Corredera a 'Sálvame'

'Sálvame' deixa sense feina Carlota Corredera quan més necessita els diners

Ja fa un mes que la presentadora no apareix a 'Sálvame' i tampoc se l'espera en els pròxims dies

Ara mateix, Jorge Javier Vázquez és l'únic presentador de 'Sálvame', tot i que avui també començarà presentant la nova edició del programa de Telecinco 'La casa fuerte'. La manca de projectes dins de Telecinco ha fet que el català hagi hagut de posar-se al capdavant de totes les edicions de 'Sálvame' sense deixar opció a què les presentadores substitutes, Paz Padilla i Carlota Corredera, tinguin la més mínima opció de poder presentar el programa i per tant, deixant-les sense ingressos. 

Paz Padilla i Carlota Corredera podrien tornar al programa

Els espectadors estan preocupats per les dues presentadores, i així ho han mostrat a les xarxes socials. Si bé és cert que Paz Padilla va aparèixer fa uns dies, Carlota Corredera segueix sense debutar des del dotze d'octubre, que va ser l'última vegada que va presentar el programa de Telecinco.

A partir d'aquesta mateixa setmana, Jorge Javier començarà a fer-se càrrec de les gales de 'La casa fuerte' i això podria donar opció a què Padilla i Corredera tornessin a presentar 'Sálvame', tancant per fi aquesta mala ratxa que estan passant dins de la productora que s'encarrega del programa. 

Per sort, Paz Padilla té diferents negocis relacionats amb la restauració, una casa rural que lloga i una botiga de roba que gestiona conjuntament amb la seva filla, la 'influencer' Anna Ferrer. En el cas de Carlota Corredera, la situació és molt diferent, ja que la presentadora no tindria tantes cartes per jugar fora del mitjà, més que els ingressos extres que pot treure dels llibres que ha publicat.

Carlota Corredera arrossega grans deutes econòmics

Segons va publicar fa algunes setmanes el digital Vozpopuli, la presentadora, original de Vigo, va demanar l'any 2017 una hipoteca valorada en 250.000 euros amb la intenció de construir-se una casa a Pozuelo de Alarcón. Aquesta casa encara està en obres i ho seguirà estant en els pròxims mesos. Vozpopuli, explica que han vist una oferta similar a la de la casa de la presentadora que rondava els 900.000 euros, un preu total que ens permet fer-nos una idea del preu que acabarà presentant Corredera per la nova llar.

El fet que s'hagi quedat sense treball la posa en una situació molt complicada i el temps decidirà si pot assumir tots els deutes que arrossega per la llar que té en obres.