La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

La foto de María Patiño amb el marit en el pitjor moment que portarà cua

La periodista està patint, de nou, una crisi personal

En diverses ocasions, l'estrès que suposa treballar a 'Sálvame' ha fet caure a molts col·laboradors en depressió, però aquest cop li ha tocat a la col·laboradora María Patiño. En les últimes setmanes, la periodista gallega ha protagonitzat discussions amb diversos companys: Chelo García Cortés, Mila Ximénez i fins i tot Jorge Javier Vázquez, la qual cosa podria afectar en la vida personal, i professional, de la també presentadora.

És per això que la periodista ha decidit refugiar-se en el seu familiar més proper, el seu marit, l'actor veneçolà Ricardo Rodríguez.

María Patiño, sense mascareta

La parella ha estat fotografiada passejant pels voltants de la seva casa de Madrid. Sense dubte, una fotografia molt poc habitual del matrimoni, ja que María Patiño sempre havia intentat mantenir a Ricardo fora del món televisiu.

En concret, la periodista i l'actor han estat vistos practicant esport i posteriorment, anant a una botiga d'esport per comprar roba. Malgrat que la col·laboradora no està travessant un dels seus millors moments, sempre té un somriure i un gest agradable per al seu marit, intentant que les seves baralles en els programes de televisió no interfereixin en la seva vida sentimental.

Això si, María Patiño ha estat caçada sense mascareta, en plena segona onada de coronavirus i amb l'estat d'alarma. Una imatge, sense dubte, vergonyosa i que se suma a la llista de problemes que ha acumulat en les últimes setmanes María Patiño.

Per descomptat, el fet d'anar pel carrer sense mascareta suposa un problema i, a més, segur que a la periodista no li haurà fet gens de gràcia que hagin sortit a la llum aquestes fotos acompanyada del seu marit, ja que sempre ha defensat amb dents i ungles la seva vida privada, evitant que els seus companys de feina parlessin del seu marit o del seu fill Julio.

Una mala ratxa en la seva vida personal

Sense dubte, el seu marit està sent el seu millor suport. Fa tan sols uns dies, María Patiño confessava a 'Sálvame' sentir-se «molt fràgil i vulnerable». «Estic intentant solucionar problemes que no tenen res a veure amb la feina i quan em veig, de vegades, exaltada... No m'agrada. Sí que és veritat que avui per primera vegada en molt temps no tenia ganes de venir a treballar...», reconeixia visiblement esgotada.

Malgrat tot, i conscient de la situació que està travessant Espanya, María Patiño continua treballant i ha decidit no fer una aturada com van fer molts altres companys, com Kiko Hernández o Kiko Matamoros.

«Ja sabeu que el treball sempre ha estat la meva taula de salvació, però he parlat amb el director i m'ha convençut. M'ha dit: María, hi ha molta gent que en aquest moment ho està passant malament. Llavors m'he vestit i maquillat i aquí estic. Això, en vint-i-cinc anys, és la segona vegada que em passa... Llavors estava començant i Ana Rosa em va ajudar, igual que ara», s'excusava la presentadora de 'Socialité'.

Segons el seu cercle més proper, la periodista estaria travessant una mala ratxa i pateix per perdre el seu lloc de treball. Malgrat tot, la gallega continua cap endavant, amb el suport del seu marit, el seu fill, els seus amics i els seus germans.

Des que la parella es van conèixer l'any 2006, Ricardo sempre ha estat un suport fonamental per a María Patiño, i viceversa. Ara és ell qui li dona un cop de mà a la seva parella, però, durant el confinament era la gallega qui es mostrava al peu del canó amb l'actor.