Aramis Fuster furante una entrevista en 'Sábado Deluxe'

El sobrenom secret i poc respectuós que li va posar Aramís Fuster a Jorge Javier

La famosa endevina assegura que la cadena de Paolo Vasile la té vetada

Aramís Fuster segueix obstinada a acusar una persona de tenir-la vetada de la televisió. Encara que es nega a donar noms, els espectadors ja saben a qui es refereix donat el seu llarg historial d'atacs cap a Telecinco i els seus treballadors.

La màxima autoritat en ocultisme del nostre país ha arremès novament contra la cadena dirigida per Paolo Vasile, a la qual ja ha acusat en diverses ocasions de fer-li una jugada professional molt lletja.

Aramís Fuster, presumptament vetada de televisió per una persona de Telecinco

Encara que Mediaset va rescatar a la vident de l'oblit fa dos anys per a formar part de 'GH VIP', la veterana endevina ha assegurat en múltiples ocasions que Telecinco la té vetada. De fet, aquest passat dilluns va tornar a insistir en el programa 'Todo es mentira' del veto televisiu que sofreix i ha assenyalat directament cap a una persona a la qual va qualificar d'«'enano cabezón'».

«Estic vetada en televisió des de fa dos anys, com ja sabeu. Per l' 'enano cabezón'» va assegurar la vident davant la incredulitat del presentador Risto Mejide, que li va recordar que en el seu programa no estava vetada.

Encara que Aramís Fuster no va revelar el nom de la persona assenyalada, l'acusació tan directa va muntar un enorme renou en xarxes socials. Molts espectadors van descobrir a l'instant a quina persona es referia la vident, a causa del seu clar historial de conflictes amb els companys de 'Sálvame’.

Tal com van apuntar diversos usuaris en xarxes socials no hi ha dubte que Aramís Fuster es refereix a Jorge Javier Vázquez, amb qui ha treballat en moltes ocasions. 

Aramís Fuster carrega contra Telecinco i insulta a les seves estrelles televisives

No és la primera vegada que la televisiva vident carrega contra Telecinco i algun dels seus treballadors. Recentment, Aramís Fuster també ha enviat a través de Twitter diversos missatges als seus excompanys de treball de 'Sálvame', utilitzant qualificatius molt similars al que va usar per a referir-se suposadament a Jorge Javier.

La vident es va referir a María Patiño com a «baixeta enverinada», una qualificació que va acompanyar amb un vídeo en el qual apareixia discutint amb la periodista en plató durant una de les seves últimes intervencions.

A més, ja ha utilitzat el seu compte de Twitter per a acusar la cadena de tenir-la vetada. «Em confirmen que estic vetada en Telecinco, fredor total cap a la meva persona... Ho sabia però la confirmació és sorprenent...» va escriure Aramís Fuster molt indignada amb el tracte rebut per part de Telecinco. «A mi no em boicoteja ni Déu», advertia la vident en un altre tuit.

Aramís Fuster i la seva mala relació amb Telecinco

Encara que l'endevina ens ha regalat grans moments en la televisió, des de fa uns anys la seva relació amb Telecino està travessant una mala ratxa.

Fa un any va tornar a criticar a la cadena per suposadament vetar-la després que es negués a fer en un programa coses que no estaven pactades. La versió oficial de la cadena no la coneixem, però la vident va deixar molt clara la seva postura a través de Twitter.

«Jo havia d'estar a ‘Sábado Deluxe'. Es fa una entrevista prèvia, es pacten unes coses i després vénen a fer-me uns totals per a la meva presentació. Jo he estat malalta durant tres setmanes i se'm demanen coses que no estaven pactades en aquesta prèvia, em nego en rotund» va dir en aquells dies en el vídeo que va compartir en xarxes socials.

D'aquesta manera, Aramís Fuster ha tornat a deixar clara la seva mala relació amb Telecinco i amb els quals algun dia van ser els seus companys.