Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

Kiko Rivera destrueix Isabel Pantoja en una històrica portada a 'Lecturas'

El dj ha revelat dades fins ara desconeguts de la relació amb la seva mare

Des que fa unes setmanes Kiko Rivera i Isabel Pantoja es distanciaven, s'ha iniciat una 'guerra' entre ells. Mare i fill s'han intercanviat retrets públicament i fins i tot han sortit a la llum assumptes econòmics que els enfronten. Tot això ha donat lloc a un fet que mai ningú hagués imaginat que es produís: un trencament total de la seva relació.

Segons sembla, el dj ha anat descobrint aspectes de l'herència del seu pare, Paquirri, que desconeixia. I això, unit a les filtracions que ha fet la seva progenitora a periodistes, l'han tret de polleguera. Per això, tal com havia anunciat, no està disposat a cedir més. Va a per totes.

Bona mostra d'aquesta intenció és la portada de la revista 'Lecturas', que avui protagonitza. Una portada que és fruit d'una entrevista que li ha realitzat Mila Ximénez i que farà història dins de la premsa rosa.

La dura portada de Kiko

Fa uns mesos era impossible imaginar que el jove pogués carregar contra la seva progenitora. No obstant això, els fets esdevinguts les últimes setmanes han propiciat que Kiko Rivera, finalment, hagi passat a l'atac, a través de l'esmentada portada. 

Precisament en tal portada apareix el dj al costat de Mila Ximénez, una fotografia que va acompanyada del següent titular: «Demolidora entrevista de Mila Ximénez a Kiko Rivera. 'Jo no vaig cedir Cantora a la meva mare sabent-ho. Vaig signar el que ella em va demanar'».

Si el títol ja és impactant, no ho és menys el subtítol: «Ha demanat als seus advocats revisar el testament de Paquirri: 'Em temo el pitjor'».

Les dades més impactants desvelades per Kiko

Amb aquesta portada, la revista 'Lecturas' ha deixat estupefactes els seus lectors. No obstant això, aquests quedaran encara més sorpresos amb tot el que el dj ha explicat en l'exclusiva.

En concret, el jove ha exposat que fa temps que no trepitja la finca Cantora, en la qual resideix la seva mare. I ha manifestat que no ho fa per dos motius molt clars i contundents: «Pel bé de la meva salut i pel bé de les meves filles». Anar-hi per a ell és un «esquinçament emocional» perquè assegura que no reconeix la seva mare. Des del seu punt de vista, ella es troba absorbida absolutament pel seu paper d'artista.

Com ja ha donat a conèixer públicament a les xarxes socials, creu que Isabel Pantoja està diferent. En concret, considera que ha deixat de banda el seu rol de mare o d'àvia per ser, durant les 24 hores del dia, la 'tonadillera', la diva.

L'herència de Paquirri

En l'esmentada exclusiva, a més, Kiko Rivera ha reconegut que ha sabut ara dades sobre l'herència del seu pare, que desconeixia. Així, ha descobert que Paquirri va deixar a ell i als seus germans (Francisco i Cayetano) uns diners a Amèrica. Els va deixar a un testaferro i la condició era que se'ls hi lliuressin quan complissin 21 anys. No obstant això, aquests 800.000 euros, aproximadament, segueixen sense repartir-se entre ells.

Aquesta situació i el fet que la seva mare es negui a vendre Cantora per poder saldar els deutes que tenen, han fet reaccionar el dj. Així, aquest ha reconegut a Mila Ximénez que ja té en mans del seu advocat l'assumpte. Està disposat a arribar al fons de la qüestió. Això sí, té la sospita que pot descobrir coses de la seva progenitora que no li agraden en absolut.

De moment, Isabel Pantoja no s'ha manifestat respecte a aquesta exclusiva del seu fill. No obstant això, coneixent-la, no es quedarà callada. Sigui de forma directa o mitjançant filtracions a periodistes, donarà la seva opinió. No estarà disposada a quedar com 'la dolenta de la pel·lícula', tot i que els seus fans la consideren guanyadora d'aquesta batalla.