Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Mónica Pont revela una notícia molt trista sobre Ana Obregón

L'actriu ha revelat com es troba Ana després de la mort del seu fill

En els últims mesos, hem pogut veure a Ana Obregón totalment enfonsada després de la mort del seu fill Álex Lequio. Lluny de recompondre's després de la dura pèrdua, la coneguda actriu no deixa de recordar constantment al seu fill a les xarxes socials, preocupant a familiars i a amics, com Mónica Pont.

Mónica Pont parla molt bé de la seva companya

L'actriu Mónica Pont, que actualment està treballant a Mèxic, ha revelat com es troba la seva amiga després de la dura pèrdua que ha suposat per a ella perdre el seu fill després de dos anys de lluita contra el càncer, la malaltia que va acabar prenent-li la vida.

En una entrevista per Europa Press, l'actriu ha confessat que va enviar-li un missatge a Ana quan va saber que la notícia de la mort del seu fill. «Vaig escriure-li quan Álex va morir i em va contestar amb paraules molt boniques, 'Mónica, nosaltres dos tenim en comú que som mares amb fills únics, saps perfectament el que és perdre a aquest fill'», començava explicant Pont.

Totalment solidaritzada amb la seva companya de professió, Mónica Pont ha confessat que malgrat que ella  no ha perdut un fill, «tinc al meu fill però el veig molt poquet, de mare a mare jo podia entendre molt bé com se sentia. Álex era una meravellosa persona, ja ho ha vist tot Espanya». A més, la coneguda actriu ha manifestat que «Ana és la dona més treballadora del món, bona mare, bona amiga, bona companya».

«Quan estava a la televisió era protagonista en la premsa del cor, donava moltes entrevistes, però després el que queda és aquesta professional que ha fet més de 20 programes de televisió, diverses sèries, pel·lícules. L'anomenaven 'Anita la fantàstica' però i què, què li agradés exagerar les seves coses. Aquí està, ha estat una gran professional, una gran mare, una gran companya, jo sempre l'he estimat molt i sempre l'estimaré», ha manifestat Mónica a l'entrevista.

Sense dubte, la vida d'Ana Obregón ja no serà igual que abans de la mort del seu fill. Mónica Pont ha confessat que veu molt poc probable la tornada de la biòloga a la televisió. «Veureu a Ana quan ella estigui bé perquè tot Espanya està esperant saber com se sent, donar-li suport... Però tornar a treballar, no sé. A Ana se li ha apagat la llum, no crec que la vegem. La veurem en alguna entrevista, però no, Ana ja no», ha sentenciat Pont.

Ara, Ana Obregón ha decidit deixar enrere la seva faceta 'show woman' per a centrar-se en la recerca de la pau a través de la meditació. «Bé, cadascú ha de buscar el seu dol, passar el dol de la millor manera que pugui. La pèrdua d'un fill mai se supera», confessava l'actriu.

Ana Obregón recorda al seu fill

La veritat és que des que ha mort el seu fill, Ana Obregón no ha tornat a ser la mateixa. Ni exclusives en les seves revistes de capçalera, ni posat en biquini per marcar l'inici de l'estiu, ni entrevistes a la televisió parlant sobre la seva trajectòria professional i personal.

La vida d'Ana ha canviat per complet, i malgrat que no intenta treure profit econòmic dels mitjans de comunicació, la que va ser parella d'Alessandro Lequio no dubta a agrair-li a la premsa el bon tracte rebut en els últims mesos, on s'ha respectat al màxim el seu dol.