Isabel Pantoja al plató del programa 'Idol Kids' on fa de jurat

Isabel Pantoja sorprèn: el 'lleig' que va fer quan va morir la mare d'Irene Rosales

La cantant va intentar que Mediaset es fes càrrec de les seves despeses personals

En algunes ocasions sembla que se'ns oblida que Isabel Pantoja té un contracte amb Mediaset i que això els obliga a tractar-la amb cura. És per aquest motiu que ens sorprèn com està actuant 'Sálvame' amb la guerra que hi ha entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja. És evident que el programa dona més suport a Kiko, i així ho vam veure quan va seure al 'Deluxe' per explicar la seva situació actual.

No té diners per pagar una corona de flors

En canvi, la seva mare no li ha donat suport, i per això Kiko ha decidit concedir una entrevista a la revista 'Lecturas', en la qual deixa malament a la seva mare. Per altra banda, 'Sálvame' ho ha aprofitat i ahir a la tarda va decidir atacar a la cantant explicant confidències que fins ara formaven part de la seva intimitat i de la cadena per a la qual treballa, Mediaset.

Quan s'acostaven les vuit del vespre, Jorge Javier Vázquez anunciava que tenia dues informacions demolidores i que deixarien molt malament a Isabel Pantoja, deixant tocada per sempre la relació que té amb el seu fill Kiko i amb la seva dona, la també col·laboradora de televisió, Irene Rosales.

El presentador va revelar un lleig que va fer la cantant quan va morir la mare d'Irene RosalesIsabel Pantoja va carregar la corona de flors al compte bancari de Mediaset, evitant així fer front al cost total del detall que estava tenint amb la seva consogra.

Isabel Pantoja va demanar més coses a Mediaset

Intentar colar el pagament de la corona de flors a Mediaset no va ser l'única jugada que va fer Isabel Pantoja. La cantant va demanar a Mediaset que la recollís un cotxe de la cadena perquè la portés des de Cantora fins al cementiri. En aquesta ocasió, la cadena va cedir i va enviar-li un cotxe, però el que no imaginaven és que el fitxatge estrella de la cadena no es va presentar a la cita amb el xofer i el va deixar tirat.

La cosina de Kiko Rivera ha intentat defensar a la seva tieta, al·legant que a Cantora només hi ha un cotxe i que el tenen reservat per si en algun moment cal sortir d'urgències per la senyora Ana, la mare de la cantant que està molt delicada. Aquesta explicació no ha convençut al programa, ja que han apuntat que la cantant té un cotxe d'alta gamma, el seu germà un altre i a més, hi ha els cotxes de tota la gent que sovint va a la finca i que en un moment donat podrien deixar-li el vehicle a la cantant.