Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient

Antonio David Flores: com es troba la seva relació amb els fills de Rocío Carrasco

Antonio David es refugia en els seus fills davant la negativa de tornar de Marta Riesco

Antonio David Flores afronta el primer estiu en solitari després de la seva polèmica ruptura amb Marta Riesco. Després de la negativa de la reportera davant les intencions de l'exguàrdia civil de tornar, el malagueny s'ha refugiat als seus fills.

Recentment, l'ex d'Olga ha pogut comptar amb el suport incondicional de Rocío Flores, que també va ser assenyalada per Marta. Així, pare i filla han fet front comú a les acusacions de la periodista evitant entrar a més confrontacions. Ara, s'ha pogut demostrar l'enllaç tan fort que uneix a Antonio David amb els seus fills amb una foto molt significativa.

Antonio David Flores gaudeix al màxim de Rocío i David Flores

Antonio David Flores ha passat per uns mesos molt complicats. La seva ruptura amb Marta va generar un gran enrenou gràcies a allò que la periodista va revelar els seus seguidors. I és que Riesco no ha deixat de pronunciar-se sobre això a les xarxes, mentre que el malagueny ha optat pel silenci.

Amb ell s'ha mantingut sempre la seva filla Rocío qui li ha demostrat que pot comptar amb ella pel que calgui. No és cap secret que la 'influencer' sent adoració pel seu pare i n'és una prova l'última foto que ha publicat.

Antonio David Flores plorant al plató de ‘Sálvame’
Antonio David no ha passat pel seu millor moment després de trencar amb Marta | Mediaset

Amb motiu de la Nit de Sant Joan, el clan Flores es va reunir per celebrar la nit més màgica de l'any. La jove és fidel a les tradicions i fins i tot va escriure en un paper un desig que posteriorment va cremar al costat d'un full de llorer.

Tant ella com el seu xicot i el seu germà David es van reunir a la casa que Antonio David va adquirir a Màlaga. L'habitatge es troba al costat del mar i tothom va decidir baixar a la platja per celebrar el solstici d'estiu.

El moment va ser immortalitzat per la 'influencer' que va compartir amb els seus fans una bonica estampa familiar. A la instantània apareix l'exguàrdia civil amb els fills que va tenir amb Rocío demostrant com estan d'units.

Tots tres semblen estar gaudint de la vetllada i es mostren somrients i còmplices davant la càmera. «Nit de Sant Joan per al record», escriu Ro Flores deixant constància de com van gaudir tots plegats.

És evident que Antonio David se sent orgullós de la relació tan estreta que té amb els seus fills. Alhora, tant Rocío com David gaudeixen sempre de la companyia del seu pare i no pensen deixar que passi un estiu en solitari.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David Flores es refugia a la seva família

La relació que mantenen David i Rocío Flores amb el seu pare és d'autèntica devoció. Si quan va trencar amb Olga ja li van mostrar el seu suport, ara amb Marta ha passat el mateix. No l'han deixat sol ni un moment i el que ha revelat la reportera no sembla haver-los passat factura.

Sí, perquè, recordem que fa poc, Riesco va revelar que el malagueny li havia amagat a la seva filla la intenció de reconciliar-se. «Em va dir que volia que la reconciliació la portéssim en secret», va afirmar.

Rocío Flores i el seu pare, Antonio David Flores, posant amb una posta de Sol de fons
Antonio David té el suport incondicional de la seva filla Rocío | Instagram, @rotrece

Tot i això, la periodista es va negar a tornar amb ell i, des d'aleshores, tant Antonio David com la seva filla la van bloquejar. Donada per acabada de manera rotunda la relació amb la periodista, l'excol·laborador ja no té res que l'uneixi a Madrid.

Com a conseqüència, són més llargues les temporades que passa a Màlaga on resideix amb el seu fill David. Fins i tot el domicili familiar també es trasllada Rocío per passar temps amb el seu pare i el seu germà.

La complicitat entre ells és màxima i són una part fonamental a la vida de l'ex d'Olga Moreno. Per a alguns només representen la seva manera de seguir turmentant la filla de Rocío Jurado, però ells segueixen fent orelles sordes a les especulacions.