Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge d'Antonio David Flores plorant

Antonio David Flores rep un fort missatge de Marta Riesco que ho canviarà tot

Marta Riesco ha trobat l'amor un altre cop amb Alejandro Caraza encara que això no li impedeix recordar Antonio David

Marta Riesco no està passant per un dels millors moments. La periodista ha estat patint les incòmodes conseqüències de tenir un mussol a l'ull. Aquesta molèstia el va portar a considerar la possibilitat de no assistir a un esdeveniment professional important del seu xicot, Alejandro Caraza.

Tot i això, malgrat el seu malestar, la Marta va decidir acompanyar-lo en un dia tan significatiu. Després del qual va decidir enviar un important missatge a la seva exparella Antonio David Flores.

Marta Riesco acudeix amb el seu nou novio malgrat el dolor físic

Inicialment, la idea de quedar-se a casa semblava el més assenyat per a la Marta. L'mussol al seu ull no només li causava dolor físic, sinó també un impacte emocional notable.

Primer pla d'un ull amb parpella inferior envermellit de Marta Riesco
Així es veia l'ull de la periodista hores abans de l'esdeveniment | Instagram, @marta.riesco

Tot i això, no va dubtar a pujar al cotxe i viatjar per estar al costat d'Alejandro en un moment clau de la seva carrera. Aquest gest d'amor i compromís va ser el començament d'una sèrie de reflexions i revelacions personals que compartiria posteriorment a les xarxes socials.

En tornar a Madrid, Marta Riesco va tenir temps per reflexionar sobre la seva situació actual i el moment que estava travessant. En una emotiva publicació a Instagram, la periodista va compartir els seus sentiments més profunds amb els seguidors.

El missatge que la periodista va escriure al seu nou amor

"A vegades em sento com una merda, em veig lletja, grossa, amb taques a la pell... A vegades no m'agrado. Ho dissimulo bé, amb una bona disfressa de dona segura i empoderada".

"Després em paren, em diuen coses boniques sobre el meu físic i em costa de creure-ho, però ho agraeixo. No m'agrada veure'm sense maquillar, em dóna una inseguretat horrible", confessava Marta amb diverses fotos de moments feliços viscuts amb la seva parella.

Marta va continuar expressant com Alejandro ha estat una peça clau en el procés d'autoacceptació i recuperació de l'autoestima.

Marta Riesco i Alejandro Caraza s'abracen i somriuen davant d'un fons amb logotips i text.
Marta Riesco més enamorada que mai | Instagram, @marta.riesco

"És per això que quan vaig conèixer @alejandro__caraza em tancava al bany fins que tornava a maquillar-me després d'una nit sencera sense fer-ho".

"Alejandro ho fa cada dia, fins quan no podia obrir l'ull amb el meu mussol. Cada hora em creixia més i més fins que em vaig plantejar per un segon no anar a la presentació de l'únic noi que m'ha tractat bé a la meva vida. ¡ Quina gilipolles, pensareu! Però sí, moltes vegades ho sóc", afegia la periodista.

Antonio David Flores rep un dard enverinat de Marta Riesco

A la seva sincera publicació, Marta Riesco no va oblidar llançar un missatge indirecte a la seva exparella, Antonio David Flores. Destacant la diferència abismal entre la relació passada i l'actual.

"No tota la culpa és meva, bé, potser sí. Però també la culpa és de totes aquelles persones que van passar per la nostra vida. I no ens van recordar com som de precioses", va escriure, deixant clar que la seva anterior relació no va ser precisament positiva per a la seva autoestima.

Antonio David Flores amb auriculars està assegut davant d'un fons d'onades i gràfics de so, amb un micròfon vermell al costat i l'etiqueta #YoMeRebelo3J a la part inferior de la imatge. Captura de YouTube el 3 de juliol de 2024
Antonio David Flores el tercer en discòrdia en aquest gran comunicat | YouTube, Antonio David Flores

Tot i el seu malestar físic i emocional, Marta va decidir assistir a l'esdeveniment d'Alexandre. Enfrontant la premsa i la família del seu xicot amb una autoestima per terra. Tot i això, l'amor i les paraules de suport d'Alexandre van marcar una gran diferència.

Alexandre, al contrari que Antonio David, puja l'autoestima a la periodista

"Només veure'm, Alexandre em va dir ¡Estàs preciosa! I jo aquella nit vaig oblidar el meu mussol. També ho lletja que m'havien fet sentir fins aquell moment i com n'he estat de dolenta amb mi mateixa davant del mirall".

“Com m'hauria penedit de no estar al costat d'Alexandre aquella nit tan bonica i especial!. Marta.

Alejandro Caraza, l'home que Riesco necessitava a la seva vida

La relació entre Marta Riesco i Alejandro Caraza contrasta fortament amb la tempestuosa història que Marta va viure amb Antonio David Flores . Alexandre ha estat un pilar fonamental en la recuperació emocional de Marta, demostrant-li cada dia com és de valuosa i bella, cosa que clarament havia faltat en la seva relació anterior.

És clar que Marta Riesco està en un procés de transformació personal. Enfrontant les seves inseguretats i trobant força a l'amor veritable.

Marta Riesco i Alejandro Caraza asseguts en un llit, abraçant-se i somrient mentre sostenen begudes, amb menjar ràpid en primer pla.
Alejandro Caraza, l'home que repara el cor de Marta | Instagram, @marta.riesco

Antonio David Flores , per la seva banda, rep un missatge implícit sobre el que Marta realment necessitava i no va trobar en la relació passada. Aquest nou capítol a la vida de Marta promet ser ple d'amor propi i creixement personal, amb Alejandro Caraza com el seu principal aliat.