Antonio David Flores

Antonio David Flores revela que ja no dormen junts perquè ella ha deixat de sentir

Antonio David sap que la situació és més delicada del que sembla

Antonio David Flores s'ha vist obligat a canviar de plans perquè fa més d'un any que es troba apartat dels platós de Telecinco. La seva primera exdona va arribar a la cadena gràcies a un documental revolucionari que es va convertir en un malson per l'excol·laborador. Va catapultar Rociíto al capdamunt, però l'antic col·laborador va haver de sortir per la porta del darrere de Mediaset.

Antonio David Flores va ser acusat d'haver tingut un mal comportament, però la veritat és que Rociíto no va aportar gaires proves. Això ha fet que el públic li doni un vot de confiança, per això, cada vegada té més poder a les xarxes socials. S'ha envoltat d'un exèrcit de seguidors que es fan anomenar 'Marea azul' i estan disposats a fer qualsevol cosa per ell.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Antonio David Flores sempre està disposat a ajudar els seus. | CatalunyaDiari
 

Antonio David ha demostrat estar a l'altura de les circumstàncies, ja que per a ell el més important és el benestar de la família. En aquest selecte grup es troba José Ortega Cano, qui al seu moment va ser el seu sogre, i actualment gaudeixen d'una connexió especial. L'ex d'Olga Moreno sap que el torero no està travessant una bona etapa perquè té problemes amb Ana María Aldón.

Antonio David ha confirmat, gràcies a una informació publicada a la revista Semana, que Ana María ha deixat de dormir amb el seu marit. Ha reconegut que la crisi matrimonial existeix i vol lluitar per la relació, però tot en el moment oportú. Ha deixat de sentir amor incondicional per fer alguna cosa que hauria d'haver fet abans: posar-se ella davant de tot.

«El meu marit pot deixar un dia de ser el meu marit, però mai no deixarà de ser el pare del meu fill», ha explicat. «És un vincle que té amb el meu fill i això és de per vida, seguirem aguantant pel bé del nostre fill». El pare de Rocío Flores sap que la situació és molt complicada, ja que Aldón no sap com comportar-se.

Antonio David Flores i la mentida que el fa sospitar

Antonio David, com la resta d'espectadors de Telecinco, va veure com Ana María Aldón a Ya es verano donava algunes explicacions. Va ser força sincera, però hi va haver una informació que no va revelar i que, ara, ha sortit a la llum, per això hi ha tant d'enrenou. Va assegurar que seguia dormint amb Ortega Cano i no és veritat, ben al contrari: fan vides diferents.

Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera
Antonio David Flores va haver de dir adeu a la televisió. | GTRES
 

«No estem separats i no hem parlat de separació, vivim sota el mateix sostre», va prometre la col·laboradora. En aquest moment no va ser del tot sincera, ja que quan va acabar la seva entrevista no va tornar al domicili familiar per no coincidir amb Ortega. Va passar la nit en un hotel i, l'endemà al matí, va marxar a Costa Ballena per continuar les seves vacances d'estiu.

Flores sap que la dissenyadora ha deixat de dormir amb el seu antic sogre per molts motius, però n'hi ha un que destaca sobre la resta. No es troba amb ànims per continuar endavant, sap que primer ha d'estar bé amb ella mateixa i després amb els altres. Ana María ha fet un gran esforç per pronunciar la paraula 'crisi', però ara ha de ser conseqüent.

Antonio David Flores ha tingut més sort que la seva família

Antonio David sap tot el que passa a casa d'Ortega Cano i també sap què està passant amb la seva filla Rocío. El xicot de la influencer va publicar un missatge a les seves xarxes que va fer saltar les alarmes i alguns mitjans van assegurar que estaven en crisi. L'entorn de Flores travessa un moment convuls i ara és ell qui està millor que ningú.

L'ex d'Olga Moreno està enamorat de Marta Riesco, una periodista que va rebre moltes crítiques quan va confessar la seva situació sentimental. La parella no ho va passar bé, però actualment estan units i feliços. Han passat l'estiu junts i ningú no té proves per demostrar que alguna cosa vagi malament entre ells.