Antonio David va guanyar 5 milions parlant de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ha detallat el dineral que s'ha embutxacat Antonio David parlant 'a costa de la meva vida'

El penúltim capítol de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' ha donat molt de si, especialment amb relació a tots els diners que Rocío Carrasco denuncia que Antonio David Flores ha guanyat «durant 20 anys a costa de la meva vida, de carregar-se la meva vida». A dia d'avui, tots dos segueixen en plena batalla judicial per un suposat impagament per part de Rociíto de la pensió del seu fill David, de 22 anys, que té necessitats especials i que encara depèn dels seus pares a nivell econòmic.

Al capítol 11 de la docusèrie, emès aquest dimecres 19 de maig, Rocío va fer un repàs del dineral que s'ha endut Antonio David parlant de la seva vida. «Vull fer això perquè la gent entengui que el que ha fet és guanyar diners a costa d'arruïnar-me la vida», explica la filla de Rocío Jurado. «De sobte ens vam adonar que la majoria de les quantitats no les cobrava ell, sinó societats a què ell ni pertanyia. I al mateix temps, en aquest procediment s'havia declarat insolvent i demanava justícia gratuïta perquè no tenia diners. Una justícia que el jutjat li denega», afirma Carrasco.

Rocío Carrasco detalla el dineral que s'ha embutxacat Antonio David a costa seva

«Què passa? Et trobes que no pots travar embargaments perquè les societats que cobren els diners no són d'ell. Per això vam decidir interposar aquesta querella». Parlem d'una querella per insolvència punible i aixecament de béns que posa en dubte la incapacitat de pagament d'Antonio David. «Antonio David ha fet diners a costa de la meva vida. Durant 20 anys, ha guanyat diners a costa de carregar-se la meva vida».

Rocío Carrasco té una llista de les intervencions que l'exguàrdia civil ha fet en programes de televisió i pels quals ha guanyat milers d'euros. No obstant això, Antonio David en tot moment es declara insolvent. Amb tot, la filla de 'la més gran' ha detallat gran part de diners que el seu exmarit ha guanyat durant tots aquests anys:

  • Intervenció al programa 'Abierto al anochecer': 36.060,73 euros bruts.
  • Contracte per una intervenció a 'Dónde estás corazón': 28.800 euros.
  • Intervenció en 'Dónde estás corazón': 42.000 euros.
  • Contracte amb data 14 d'octubre de 2008: 28.800 euros.
  • Intervenció a 'Dónde estás corazón': 40.000 euros.
  • Contracte amb data 10 de setembre de 2008: 24.000 euros.
  • 8 intervencions a 'Dónde estás corazón': 1.800 euros per cada intervenció.
  • Contracte de 25 de juliol de 2011: 2.400 euros a la societat de la seva dona.
  • Contracte de 22 de desembre de 2011: 1.000 euros bruts per les intervencions que fa des del 2010 fins al 2011. «La societat de la seva dona cobra la gens menyspreable quantitat de 133.080 euros», afirma Rocío Carrasco.

«Es declara insolvent i sol·licita justícia gratuïta, que el jutjat li denega»

«Diu que havia estat dos anys sense treballar per culpa meva, i això és mentida; no surten els comptes. Es declara insolvent i sol·licita justícia gratuïta, que el jutjat li denega», assegura Rociíto. «Ara mateix hi ha un procediment en el qual està implicada la manutenció, però el procediment és d'aixecament de béns. Jo faig una reclamació dels últims anys. El jutge considera que aquests diners són a deure i s'han d'embargar. El jutjat comença a dictaminar oficis a les productores i cadenes de televisió perquè li diguin quant cobra Antonio David per començar a embargar-lo», exposa la filla de 'la més gran'.

A més, l'exdona d'Antonio David denuncia que «em deu molt més del que puc reclamar en termes jurídics, que són uns 80.000 euros». I assegura que no és cert que el seu exmarit hagi rebut més de 15 demandes d'ella. «És mentida. Hauria de dir la veritat per una punyetera vegada a la vida», sentencia.


Comentaris

envia el comentari