Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

«Antonio David ho va intentar amb Fidel, però mai va poder»

Rocío Carrasco revela els durs episodis que ha hagut de viure Fidel Albiac per culpa del seu exmarit

El documental de Rocío Carrasco ha deixat clar una cosa: Antonio David Flores i Fidel Albiac són enemics íntims. Des que Rociíto va decidir començar una nova vida, i va donar-li una nova oportunitat a l'amor, el seu exmarit s'ha encarregat de destrossar tots els seus intents per ser feliç. El primer que va fer va ser intentar aïllar-la del seu cercle d'amics i, per a això, va començar a treballar amb Emilio Rodríguez Menéndez, un polèmic advocat propietari d'una despietada revista. Segons s'ha explicat, Antonio David donava ordres d'alimentar informacions falses sobre les persones que estiguessin a prop de Rocío.

'Dígame', així es deia la polèmica publicació, va acusar Terelu Campos de ser mafiosa, i a María Teresa d'haver comès diverses estafes immobiliàries. Cap d'elles va tenir por de les conseqüències de ser amigues de Rociíto, però hi va haver molta gent que la va marginar per evitar haver de passar pel mateix. Però, no va ser el cas de Fidel Albiac, que sempre ha estat a la banda d'ella, i no ha abaixat el cap després de les amenaces d'Antonio David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'exgendre de la Jurado va acusar-lo de ser narcotraficant: «Ell tenia la certesa que no era veritat. Perquè és un covard i, si hagués pensat que era cert, no ho hauria fet». Durant els vint anys que porta sent parella de Rociíto, Fidel mai ha concedit cap entrevista, encara que li han fet ofertes molt suculentes, s'ha negat a parlar amb tots els mitjans de comunicació. No obstant això, no ha dubtat a donar suport a la seva dona a 'Contar la verdad para seguir viva'.

Antonio David Flores no va poder derrotar el marit de Rociíto

L'advocat ha entrat en directe, i Rocío ha aprofitat l'oportunitat per revelar el que va intentar fer Antonio David amb ell: «Truco per donar-li el meu suport públic, que no sé si cal o no. Suport també a tota persona que s'ha vist en aquesta circumstància. Ella té la sort o la desgràcia de ser-hi, però quantes persones no tenen aquesta oportunitat?». La filla de Rocío Jurado no ha trigat a interrompre'l per explicar que el seu marit també va ser víctima d'Antonio David i és que, segons ha explicat, Fidel ha seguit molt de prop les estratègies del tertulià, i li han acabat causant un gran sofriment.

La filla de Rocío Jurado s'ha desfet en elogis cap a Fidel Albiac, donant-li les gràcies per no tenir por a Antonio David, i ha aplaudit la seva valentia durant tota la relació: «Tot el que m'ha fet a mi, se l'ha plasmat públicament a ell». El marit de Rocío ha patit molt, però mai ha dubtat a separar-se d'ella, sent el seu gran suport durant la depressió que va travessar, i ha aconseguit que la suposada maldat d'Antonio David no l'afecti.

«Està exercint maltractament amb els meus fills, amb la persona que està amb mi, amb la meva mare, la meva família... Amb qualsevol persona que estigui al meu costat. Amb Fidel no ha pogut, però és una altra forma de maltractament», reivindica Rociíto. L'advocat sempre ha portat una trajectòria mediàtica molt discreta i, de fet, cada vegada que un periodista ha esmentat el seu nom, li ha interposat una demanda milionària. Una de les grans afectades va ser Lydia Lozano, qui va donar una informació sobre ell i va haver de donar explicacions als tribunals.

Per aquest motiu, Rocío no es podia creure que estigués participant en el seu documental: «Però, què t'ha passat a tu, 'gordo'?». Sembla que la filla de la Jurado està deixant enrere el passat, i els seus presumptes maltractaments únicament són un trist record. En aquest procés, ha tingut molt a veure Fidel Albiac, de qui sempre que ha tingut l'oportunitat ha parlat molt bé d'ell. Així que, l'última frase de la seva conversa en directe, no li ha estranyat a ningú. «T'estimo molt, molt, molt. Ara ens veiem».