Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

«Antonio David Flores ha mentit sobre la malaltia del seu fill David»

«Em va dir que el seu fill estava ben envoltat de metges. Però en realitat no va anar a Màlaga perquè no li havien donat cap premi. Hi hauria anat on sempre... a veure a Sonsoles», assegura Rocío Carrasco

La sèrie-documental ‘Rocío, explicar la verdad para seguir viva’ està generant enrenou al món de Telecinco. Tant és així que, fins i tot, el programa presentat per Jorge Javier Vázquez, ‘Sálvame’, ha decidit reorganitzar la seva plantilla de col·laboradors, en la qual el canvi més destacat ha sigut l’absència d’Antonio David Flores. Així, arran de diferents confessions de la seva exdona, Rocío Carrasco, dins del seu documental com, per exemple, ‘Els meus fills i jo, som víctimes d’una ment diabòlica’, el paper com a pare d’Antonio David s’ha arribat a qüestionar.

La història de l'exparella suma noves informacions cada diumenge, i tot apunta que l'excol·laborador ha estat mentint durant molt de temps al públic. I ja no només sobre la relació amb Rocío Carrasco sinó també en alguns detalls sobre la malaltia del seu fill, on ambdues versions semblen no compartir.

«Malpariràs el meu fill»

Aquestes eren les paraules que, segons Rocío Carrasco, va pronunciar Antonio David Flores en el seu primer embaràs, ja que aquest no va ser una cosa que li alegrés en excés al futur pare des d'un principi, perquè no estava previst. No obstant això, aviat canviaria la seva concepció: «Ell estava boig de content... No sé si va ser el dia més feliç de la seva vida, però el dia que es va assegurar el futur sí». El segon embaràs va ser diferent: «No va ser com el primer, si buscàvem a aquest nen i ell es va prendre la notícia superbé».

En qualsevol cas, una època força complicada per a ella, que va veure amb els seus mateixos ulls com el seu exmarit li era infidel amb una altra dona, coneguda per Sonsoles, un fet que ell va negar rotundament i li va dedicar unes paraules que encara avui dia continuen escoltant-les: «Estàs boja, l'embaràs t'està afectant el cap, les hormones t'estan tornant boja i malpariràs al meu fill».

Moments després hi havia decidit que no volia seguir endavant amb la relació del pare del seu fill, ja que s'havia perdut la confiança i el respecte. Però, tanmateix, és aquí quan Rocío tot tenint-lo clar, va témer per la vida del seu fill: «Me'n vaig anar d'allà plorant, sentia punxades a la panxa. Li vaig dir que em portés a casa, però em va dir que ell es quedava amb ella i que si volia, que marxés sola. Em va donar un atac d'ansietat, m'estava faltant el respecte com a mare perquè estava embarassada del seu fill».

La realitat és que el naixement del seu 'petit' David, no va ser gens fàcil per a ella, i així ho va afirmar: «El nen va néixer amb problemes i després de sis dies de néixer va haver de ser ingressat. Després de diversos dies dormint en una cadira davant el meu nen, aquest ésser va aparèixer arreglat i va dir que s'anava a Màlaga perquè li donarien un premi». «Em va dir que el seu fill estava ben envoltat de metges. Però en realitat no anava a Màlaga perquè no li havien donat cap premi. Hi hauria anat on sempre... a veure a Sonsoles», relata Carrasco.

Actualment, la situació sembla ben diferent amb els testimonis proporcionats per Rocío en el documental, un fet que hauria provocat que la figura exemplar d'Antonio David com a pare s'hagués pogut veure directament afectada, i res corresposta al qual ell mateix pintava. Anys abans, el 2017, Flores va parlar sobre el naixement del seu fill i la seva malaltia genètica en una exclusiva per a 'Lecturas', on es va atorgar tots els honors possibles al 'pare de l'any', deixant a l'altura del betum a Rocío Carrasco, que va decidir no defensar-se fins ara.

«El doctor em va aconsellar que el canviés de clínica i me'l vaig endur a l'hospital de La Paz sense dir res a ningú. El moment en l'ambulància va ser terrible. Anava sol, no volia que els meus pares es preocupessin», argumentava. En el documental, Rocío va contestar a aquestes afirmacions explicant que «A David, va caldre traslladar-lo a l'hospital. Malgrat tot el que s'ha dit... El va traslladar el meu pare, el pare de l'infant (Antonio David) i el seu avi. Se'l van emportar a l'Hospital 12 d'octubre cinc hores després de néixer, no a l'hospital de La Paz, com s'ha dit».