Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame', dividit: Els col·laboradors que ara s'allunyen de Rocío Carrasco

Dues postures afloren en el documental al voltant de la figura de Rocío Carrasco i la seva veritat

El documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva' continua generant polèmiques al seu pas i, de fet, en un dels programes on s'ha viscut amb més protagonisme és a 'Sálvame'. Durant el relat són molts els col·laboradors que han canviat d'opinió en conèixer la versió de Rocío Carrasco, tot i que sí que n'hi ha d'altres continuen mostrant-se escèptics i confien en la postura del poder judicial, que li ha donat la raó a Antonio David Flores.

En una setmana en la qual els presumptes maltractaments propinats per la figura de qui fins ara era col·laborador del programa han acaparat gran part de la graella televisiva, el relat de Rociíto continua brindant més informació a la situació com, per exemple, va viure les infidelitats d'Antonio David o com van transcórrer els dos embarassos. Al plató, després del visionament, algunes opinions van estar condicionades per l'ambient sentimental de la situació, encara que, per exemple, María Patiño va carregar contra algunes de les afirmacions que havia fet la filla de Rocío Jurado.

En el segon episodi la protagonista va narrar com mentre es trobava embarassada del seu segon fill, la seva exparella mantenia una relació amb una altra dona. De fet, esmenta que una nit va trobar al tertulià besant-se amb una altra dona i com tothom semblava conèixer la notícia menys ella.

«Ho sabia María Patiño»

Així ho esmentava durant el transcurs de l'episodi: «Ho havia dit en alguna ocasió. No ha explicat tot, però ella sabia perfectament el que estava passant, allò d'aquell estiu». De fet, la comunicadora del programa responia a les al·lusions a través del seu compte de Twitter, amb el missatge de «Rocío viu i recrea una veritat, però no com va ser».

En la seva publicació assegura que ho va viure, però «que no així. No li vull treure dolor, vaig matar per demostrar la veritat, vaig aconseguir provar-ho. Van passar els anys, i pocs ens van creure. Rocío no recorda com va passar tot».

D'altra banda, altres col·laboradors també van esmentar la situació, però més com a analistes que aportant una postura o una altra. De fet, Patiño va tornar a carregar contra les declaracions del documental, assegurant que «la meva veritat real, no coincideix amb la seva vivència».

Donant suport a l'opinió de Rocío Carrasco se situa Kiko Hernández, que donava credibilitat a tot el que explicava la protagonista i, de fet, va anar més enllà assegurant que agraeix no haver compartit plató amb Antonio David Flores.

La postura de Kiko Hernández

En tot moment el col·laborador es va mostrar crèdul davant la versió que havia aportat el document audiovisual, i no va tenir cap inconvenient a donar suport a la versió pronunciada per Rocío Carrasco: «M'ha semblat molt desagradable. Li he dit a la directora que, amb aquest capítol, amb el tracte que li dona Antonio David a Rocío, donen ganes fins de vomitar».

El comunicador afirmava que es tractava d'una situació que va més enllà d'una polèmica del cor: «Jo crec que aquesta dona ha patit un maltractament de manual». A més, assegura que la posició d'Antonio David queda molt danyada, fins i tot li costa comprendre com és capaç de conviure amb això.

«Qui, a partir d'ara, no ho vulgui dir o no ho vulgui veure, allà ell amb la seva consciència i les seves limitacions», argumenta referint-se a aquells que siguin escèptics a la versió de Rociíto. Tot i la boira que ha provocat aquest cas, el que sí que ha aconseguit plasmar el documental és el profund sofriment que pot arribar a causar una situació sentimental portada a l'extrem: «No hi ha cap dubte del qual ha patit aquesta dona».