Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban perd els papers i revela els plans actuals de 'Sálvame' i Telecinco

La col·laboradora s'ha atipat de seguir la filosofia de la cadena i demana opinar lliurement

Telecinco s'ha llançat a la piscina amb una defensa acèrrima cap a Rocío Carrasco per a primer, defensar el més just i, segon, seguir escalfant amb la sèrie-documental que es va emetre el passat diumenge. Des d'aleshores, Telecinco s'ha convertit en la cadena defensora dels drets igualitaris i quan algú intenta sortir-se del guió, se li demana que torni a cenyir-se al full de ruta establerta. Algunes males llengües, també consideren que l'acomiadament d'Antonio David Flores just l'endemà de la primera emissió, forma part de tota la posada en escena.

I és que no s'entén que, si fa un any que treballen en aquest contingut, s'hagin esperat fins a l'estrena de la sèrie per donar-li la carta d'acomiadament. Una de les primeres a pronunciar-se va ser Belén Esteban qui, asseguda al plató del programa especial, va dir que se sentia enganyada per Antonio David i que després del que havia vist, l'únic que podia fer era demanar perdó a Rocío Carrasco per haver-li dit 'mala mare' en repetides vegades.

Això, només era un avanç de què passaria a partir de dilluns. Al llarg de tota la setmana, tots els tertulians de Telecinco han fet pinya en contra d'Antonio David i només han quedat uns quants díscols que segueixen defensant Flores, encara que això els estigui costant retrets diaris per part dels companys i dels espectadors de la cadena.

Divendres passat, va passar quelcom i Belén Esteban va esclatar en contra de tot i de tots. La col·laboradora va demanar a Carlota Corredera que la deixés parlar perquè pel que es veu, havia canviat d'opinió. Ara, la veïna de Paracuellos afirmava que Antonio David Flores tampoc podria ser el dolent absolut de la pel·lícula i que segur, Rocío Carrasco també hauria de tenir la seva.

Davant d'això, va afirmar que ara està a la meitat del camí i considera que cadascú ha de tenir una part de la gran veritat. Això no va agradar gens a Carlota Corredera, ja que va tornar a recordar la línia editorial del programa i de la cadena, fent esclatar així a Belén Esteban i que va acabar revelant l'ou dur del pícnic.

Hi ha un complot contra Antonio David Flores

Belén va afirmar que s'està cansant dels piquets continus en contra d'Antonio David Flores i va voler anar més enllà, trencant una llança a favor de l'actual família del seu excompany. Així, va recordar que Olga Moreno ha estat sempre molt a prop dels fills de Flores i que és molt injust que s'intenti desdibuixar el concepte de família que tenen establert.

La col·laboradora no va voler explicar a què es deu el seu canvi de versió, però en un moment donat se li va escapar que va estar parlant amb Olga, i potser en aquesta conversa és on trobem el canvi de la tertuliana. Belén ja va dir en un primer moment que s'ha de jutjar aquest cas des de dos angles, d'una banda a Antonio David com a pare i per un segon costat, pel matrimoni que va tenir amb la filla de Rocío Jurado.

No obstant això, moltes expertes en violència de gènere han afirmat que quan un home ha exercit violència de gènere tampoc se li pot classificar com un bon pare, ja que s'entén que aquesta persona està fent mal a la mare d'aquests menors.