Imatge d'arxiu d'Isa Pantoja, Chabelita

Isa Pantoja fa saltar les alarmes: «Em vaig identificar molt amb Rocío Carrasco»

La filla de la 'tonadillera' s'ha posicionat en el conflicte entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores

Com tots els divendres, Isa Pantoja va estar treballant de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', i aquest passat divendres el tema que li van treure per opinar va ser, com és lògic, el documental sobre la vida de Rocío Carrasco: 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva'.

Les punyents paraules de Rocío Carrasco han provocat una cascada d'opinions, especialment a favor de la filla de Rocío Jurado i en contra del seu ex, Antonio David Flores. La filla d'Isabel Pantoja va oferir la seva opinió sincera en el programa matinal on col·labora i es va posar en el lloc de Rocío Carrasco.

«M'he sentit identificada amb Rocío Carrasco»

«Quan Rocío explica que ha descobert suposades infidelitats per part d'Antonio David i confessa que no vol tornar a casa per no reconèixer el seu error, em recorda molt a mi en aquest sentit», va començar la seva argumentació Isa. «Ens passa a moltes persones això de no reconèixer que no tenim raó. Cal viure-ho en primera persona per entendre-ho. A més, un s'ha d'adonar compte sol. Per aquesta banda, m'he sentit identificada», ha prosseguit la filla d'Isabel Pantoja.

La col·laboradora va estar molt lúcida per opinar de manera reflexiva sobretot el que ha dit la filla de Rocío Jurado: «Cal entendre el que ha viscut perquè a la fi han estat cinc anys de matrimoni i han estat sota molta pressió mediàtica sobretot, perquè eren molt joves... El primer amor, llavors és una cosa que qualsevol adolescent ha pogut viure». Cal destacar que Isa sap bé del que parla, ja que va tenir al seu primer fill amb Alberto Isla quan tenia tan sols 18 anys.

El que està fent bé Antonio David, segons Isa Pantoja

Sobre l'actitud que està tenint Antonio David Flores amb el fet de no voler parlar per als reporters de la premsa rosa (tot i que sí que ha ofert una exclusiva en una revista dimecres passat), Isa Pantoja va ser bastant clara i opina amb total llibertat sobre l'exguàrdia civil: «Crec que fa bé de no voler pronunciar-se i no fer declaracions públiques perquè això li podria portar a tenir un altre tipus de conseqüències. Llavors, el millor que pot fer és deixar-se assessorar pel seu advocat i esperar que acabi el documental per veure quines accions ha de prendre».

Per què Rocío Flores té un panorama difícil?

D'altra banda, la filla d'Isabel Pantoja va confessar que Rocío Flores ho tindrà difícil si d'aquí a unes setmanes ha d'anar a defensar a la seva madrastra i dona d'Antonio David, Olga Moreno, qui serà una de les participants estrella de 'Supervivientes 2021'.

L'únic missatge públic que ha fet Rocío Flores ha estat aquest de dilluns passat a través d'Instagram: «Ahir amb la tranquil·litat que una persona pot tenir escoltant i vivint el que jo vaig escoltar i vaig viure ahir a la nit, vaig intentar entrar en directe durant l'emissió del programa que s'estava emetent per explicar una cosa i per aixecar un pont un cop més. No es va veure oportú, no em va deixar. Només faig aquest vídeo perquè la gent entengui una mica per què no m'he pronunciat».

Després de ser acomiadat de 'Mediaset', Antonio David no podrà defensar al plató a Olga Moreno, de manera que segurament comptarà amb el suport de Rocío. «Com estem en un punt que cal agafar tot amb pinces, que vagi a defensar Olga... La criticaran un munt, faci el que faci...», va finalitzar Isa Pantoja.