Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David Flores trenca el silenci i parla de la seva mare, Rocío Carrasco

El col·laborador Jose Antonio Avilés assegura que Rocío Flores està molt afectada i que David Flores troba a faltar la seva mare

La separació dels pares és per als fills una situació dramàtica, però sobretot posteriorment quan la polèmica segueix viva. Aquest és el cas de David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, que està patint les conseqüències emocionalment, ja que troba molt a faltar a la seva mare.Jose Antonio Avilés, tertulià de 'Viva la vida', ha assegurat que Rocío Flores també està molt afectada, però intenta protegir als seus germans: «Des de diumenge que ho està passant malament, però molt malament (...) Tot i que publica coses a les seves xarxes socials, està dissimulant perquè té dos germans petits i no vol que pateixin».A més, Avilés anima Rociíto a posar-se en contacte amb la seva filla: «Si de veritat vol recuperar la relació, ha de trucar a la seva filla perquè Rocío, que sovint parlo amb ella, està afectada», lamenta el col·laborador de Mediaset.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

David troba a faltar la seva mare

Antonio Avilés té contacte directe amb els fills de Rocío Carrasco, i no explica res sense el consentiment dels joves. El tertulià assegura que durant la seva etapa a 'Supervivientes', on va participar amb Rocío Flores, ella parlava sobre com David Flores trobava molt a faltar la seva mare.

«Rocío m'ha explicat que el seu germà troba molt a faltar a la seva mare», ha assegurat Avilés durant l'emissió del programa.  Ara bé, cal recordar que David pateix una malaltia i és molt dependent, però mai s'ha revelat oficialment quina és aquesta malaltia i quins són els motius. Tot i això, Rocío Carrasco ha assegurat que va patir ansietat i depressió durant el seu embaràs per culpa d'Antonio David Flores i que aquest podria ser un motiu. 

En l'estiu de 1998, quan l'exparella va anar de visita a Chipiona, Rociíto va poder confirmar que efectivament Antonio David l'enganyava amb una altra dona. Era una cosa que sospitava, però que va poder observar de prop en una discoteca del poble gadità. «Ho sabia tot el poble. Amics, els meus cosins, periodistes... Hi havia gent que passava per la meva finestra i em deia «cérvola embarassada», ha assegurat Rocío en el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Complicacions durant la gestació

Rocío ha confessat que durant l'embaràs va patir ansietat perquè Antonio David va maltractar-la. Fins i tot, ha explicat que «un dia, al quiosc de la platja, em va donar una lipotímia. Antonio David em va llançar una ampolla d'aigua congelada per sobre. La gent es va sorprendre... Em van donar punxades a la panxa», explica Rocío en el documental.

Altres testimonis afirmen que Rocío Carrasco estava molt preocupada, que es passava «el dia plorant i amb atacs d'ansietat. Em quedava a la meva habitació i m'agafava la panxa. No sabia quan havia de venir ni com», confessa Carrasco. Tot i això, el moment més preocupant va ser a Màlaga, on va patir pèrdues de sang. Amb tot això, David Flores ha estat la víctima principal.