Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

La frase de Rocío Flores a la seva mare: «Creus que és normal?»

Toñi Moreno ha revelat un dels episodis més durs que va viure Rocío Carrasco amb la seva filla

Rocío Carrasco ha parlat per primera vegada de la seva relació amb Antonio David Flores i els seus fills, Rocío i David Flores, després de més de 25 anys de silenci.

Rociíto ha sortit de l'ombra en què feia més de dues dècades que estava amagada i ha explicat, en un reportatge que ja s'ha convertit en el documental de l'any, la història que va tenir amb qui va ser el seu marit.

El passat 21 de març, quan es van estrenar les dues entregues, la filla de Rocío Jurado va aconseguir batre rècord d'audiència i la seva docusèrie es va posicionar com el tercer programa amb més 'share' de l'any, amb un 33,2% i 3.787.000 espectadors.

Unes dades excel·lents que ha tornat a aconseguir amb l'estrena del tercer i del quart capítol del documental aquest diumenge, dia 29. En aquesta ocasió, i segons la informació compartida per Barlovento Comunicación, ha obtingut un 24,7% de quota de pantalla i 3.150.000 espectadors i s'ha convertit en el líder de la seva franja horària i en el programa més vist de la jornada.

El documental ha tingut molta repercussió. Són moltes les cares conegudes que han opinat al respecte, i fins i tot han arribat a transcendir a la política. Tal és l'enrenou que ha causat aquest assumpte que ja s'ha convertit en el tema més comentat de la televisió del moment.

Rocío Carrasco ha gravat dotze episodis en què explica, per parts, la seva història amb Antonio David Flores i amb els seus dos fills.

Han passat més de dues dècades des que va començar l'aventura que la va portar a Argentona, al Maresme, amb només 18 anys i que després es va convertir en el pitjor episodi de la seva vida, però mai n'havia parlat públicament i arran del seu testimoni moltes veus han sortit a la llum i han revelat vivències o anècdotes de la primogènita de Rocío Jurado.

Toñi Moreno revela l'episodi més dur de Rocío Carrasco

Una de les últimes persones en sortir a parlar d'aquest tema ha sigut Toñi moreno. La presentadora ha sigut l'entrevistada de la setmama al programa 'En casa con Kiko' aquest dilluns, 29 de març, i ha revelat a Kiko Rivera l'espisodi tan dur que li va explicar Rocío Carrasco i que la va deixar sense paraules.

Fa uns anys, la presentadora va coincidir amb la filla de Rocío Jurado al programa Día a día i va ser llavors quan Rociíto li va explicar el duríssim episodi que havia viscut amb la seva primogènita.

«Compartíem camerino i xerràvem», ha començat dient Toñi Moreno. «Recordo que un dia, quan la nena devia tenir uns set o vuit anys, va explicar: 'Tu creus que és normal que ve la meva filla ve a casa i em diu: mama, que sàpigues que el papa t'odia, eh'».

Unes paraules que Rocío Flores va pronunciar quan era molt petita que evidenciaven la mala relació que tenien els seus pares i que avui encara tenen més sentit amb el testimoni de Rocío Carrasco sobre aquest tema.

«Deu estar patint una barbaritat»

A més, Toñi Moreno ha aprofitat l'entrevista amb Kiko Rivera per donar la seva opinió sobre el conflicte entre Rociíto i Antonio David Flores. «Quan es tenen fills, s'ha de tenir la responsabilitat d'entendre's», ha assenyalat la presentadora fent referència a la mala relació que sempre han tingut els pares de Rocío i David Flores i que, directament o indirectament, ha transcendit als seus dos fills.

«Penso molt en Rocío Flores. Deu estar patint una barbaritat. Qui li torna a ella aquests vuit anys sense la seva mare, hagi passat el que hagi passat?», ha acabat dient.