Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David Flores ja no pot amagar a la seva xicota d'on treu els diners

Antonio David Flores i Marta Riesco gaudeixen el seu millor moment

Sense cap mena de dubte, Marta Riesco i Antonio David Flores es troben en el millor moment de la seva relació després del gran enrenou que es va formar quan van començar el seu romanç.

Des d'un primer moment, la parella va haver de fer front a duríssimes crítiques i un assetjament i enderrocament constant. Tot i això, han acabat sortint triomfants i ara presumeixen del seu amor davant de tots. A més a més, la mateixa Riesco assegura haver sortit reforçada i ja no permet que ningú pugui qüestionar-la o atacar-la.

Imatge de l'habitació de luxe que Telecinco els hi va pagar a Marta Riesco i Antonio David Flores
L'habitació de luxe que Telecinco els hi va pagar a Marta Riesco i Antonio David Flores | Twitter

Això, sense comptar que professionalment a la reportera tampoc no li pot anar millor. De fet, s'ha convertit en la nena acaronada de la productora Unicorn.

Ara que treballa amb Emma García, Riesco se sent més valorada que mai. I no n'hi ha per menys, ja que viu a tot tren i gaudeix d'un luxós estil de vida que no molts es poden permetre. Els millors restaurants, les clíniques i els tractaments més exclusius, a més de dissenys que molts ni tan sols somien lluir.

Imatge de Marta Riesco ballant amb el seu xicot Antonio David Flores
'Storie' de Marta Riesco ballant amb Antonio David | Instagram

Però, d'on surten tots aquests diners? Doncs, bona part queda clar que ho costeja Telecinco, ja que forma part de la feina de Marta. Cosa a la qual es pot sumar el 'plus' d'un sou gens menyspreable, uns 2.000 euros mensuals, que permet a la parella viure a l'apartament dels seus somnis.

Però, no obstant això, podria ser realment les marques amb què la periodista de Telecinco col·labora a través de les seves xarxes socials les quals li pagarien gairebé tots els seus plans.

Antonio David Flores
Antonio David Flores travessa un gran moment amb Marta Riesco | YOUTUBE

Un tracte amb què tots surten guanyant, ja que mentre Riesco i Antonio David gaudeixen dels millors hotels i restaurants, les marques es beneficien amb la publicitat que els fan. Una tècnica que fan servir molts 'influencers i que també Rocío Flores, filla de l'exguàrdia civil, coneix molt bé.

Antonio David Flores presumeix d'un estil de vida luxós

De fet, Ro Flores és imatge d'una coneguda marca de moda, a més d'haver publicitat les clíniques on s'han fet els nombrosos retocs estètics. I tot sembla indicar que Marta està més que disposada a seguir els seus passos, tot i que encara li queda per assolir els 800.000 seguidors de la noia.

La reportera ha descobert que la seva imatge comença a proporcionar-li ingressos importants i està disposada a explotar-la al màxim. I això després que hi va haver una temporada en què quedava relegada a un segon pla i ni tan sols sabia si podria tornar a treballar.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Marta Riesco i Antonio David Flores al 'photocall' del concert de Leiva | GTRES

La seva relació amb Antonio David la deixava en molt mal lloc, però ella ha sabut capgirar completament. Tant és així que ara mateix es mostra més segura i confiada que mai.

Marta no té por ni tan sols de parlar dels seus defectes i l'assetjament que patia de petita, a més d'enfrontar-se directament als enemics. De fet, recentment deixava clar que no pensa permetre que ningú més torni a destrossar la seva felicitat.

«Paguen les seves frustracions, la seva gelosia, les seves inseguretats amb mi i el que no permetré mai és que em facin ajupir el cap», apuntava fa poc en xarxes socials.

«Ja em van fer molt de mal i en vaig sortir més indestructible que mai. Ara les coses han canviat», advertia als seus detractors. Així doncs, queda palès que la reportera defensa el seu amor i la seva feina amb dents i ungles, demostrant que també ha sabut guanyar-se l'afecte dels fills del seu xicot.

Rocío i David Flores estan cada vegada més units a la parella del seu pare, cosa que també ha provocat un distanciament amb Olga Moreno. «El més important de tot això és que la meva parella em recolza i m'estima i la família de la meva parella també», remarcava.

«Al final el que es diu per aquí, no té res a veure amb la realitat i avui he volgut expressar-me perquè ningú no té dret al que fan cada dia amb mi», finalitzava dirigint-se a tots els seus 'haters'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp