Primer pla d'Elena Huelva posant a un 'photocall'

Els pares d'Elena Huelva acaben de descobrir que ja està tot fet

Elena Huelva va forjar una bonica amistat amb una persona molt especial

Elena Huelva ha fet història i ningú pot negar que el seu record quedarà per sempre a la memòria col·lectiva. Els seus seguidors no podran oblidar-se'n, i més després de l'última cosa que ha passat: Manuel Carrasco li ha compost una cançó. Els seus pares, per la seva banda, s'acaben d'assabentar que ja està tot fet perquè el cantant ho ha compartit a les xarxes socials.

Elena Huelva va conèixer persones molt influents durant la seva batalla contra el càncer, com ara la cantant Aitana. Era íntima amiga de Sara Carbonero, que no va dubtar a desplaçar-se al seu funeral per donar-li un últim adeu, un adeu que continua fent mal. Manuel Carrasco ha volgut pal·liar el dolor de la família component una cançó basada en la jove i les seves estrofes són meravelloses.

Foto de Manuel Carrasco amb Elena Huelva.
Elena Huelva tenia grans amics | Instagram: @elenahuelva02

Elena ha donat visibilitat al sarcoma d'Ewing, un tipus de càncer molt perillós que sobretot afecta la població jove. És la mateixa malaltia que va tenir el fill d'Ana Obregón. Per això, l'actriu estava tan compromesa i va fer l'impossible per ajudar-la. Segons ha sortit publicat, va intentar que rebés el mateix tractament que Aless Lequio, però el temps li va jugar en contra.

Elena ha servit de font d'inspiració per a Manuel Carrasco, que ha creat una cançó en honor seu. Els pares de la 'influencer' acaben de descobrir que tot està fet i que el tema de la seva filla és una realitat. Ningú la volia oblidar, però ara encara menys perquè la seva vida estarà lligada al talent d'un artista internacional.

Huelva també tenia molt de talent, tant que va escriure un llibre titulat Mis ganas ganan, aquest era el lema amb què ha fet història. Les seves ganes han guanyat perquè el càncer no li ha esborrat el somriure ni un instant. Però, no és només això. Ella volia que la societat conegués la malaltia perquè hi hagués més investigació i aquest repte també l'ha complert.

Elena Huelva continua sent tendència

Elena ha fet història nacionalment. No hi ha ningú que estigui el marge del que ha passat: tothom coneix la seva carrera. Va començar a lluitar contra el càncer sent una adolescent i s'ha mantingut ferma fins al final i no hi ha ningú que l'hagi pogut parar. Aquest esperit de superació ha salvat la vida d'altres pacients, pacients que han intentat imitar la seva fortalesa.

Elena Huelva
Elena ha deixat empremta al cor de tots | GTRES

Huelva és una 'influencer' de debò perquè ha influenciat en un aspecte molt bo i no tots els seus companys poden presumir del mateix. A la seva causa s'hi van unir cares tan conegudes com Sara Carbonero, per això ha tingut tanta repercussió. Però, abans de ser amiga dels famosos ja era un referent per a tothom i tot ho va aconseguir gràcies a la seva sinceritat i a la seva fortalesa.

Manuel i Emi, pares d'Elena, estan commocionats perquè mai no s'haurien esperat que la mort de la seva filla ocuparia tants titulars. És un assumpte privat que voldrien haver portat en la intimitat, però saben que és per una bona causa. Els programes de televisió més importants s'han fet ressò de la notícia i han exigit a les autoritats que siguin més fermes.

Elena Huelva rep un últim homenatge

Elena no només té la cançó de Carrasco, la seva mare Emi també li ha dedicat un vídeo molt emotiu. Són unes imatges que demostren com era Huelva darrere de la pantalla del mòbil. Era encara més natural i més tendra del que semblava, una joia que romandrà sempre a la història.

La noia ha aconseguit una cosa pràcticament impossible: aconseguir que tot el país remi a favor d'una mateixa causa. Tota la ciutadania està exigint que s'investigui el càncer i tot ho ha fet Huelva. Sí, les ganes han tornat a guanyar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp