Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isabel Preysler

Isabel Preysler descobreix la nova persona que està amb ell després de marxar de casa

Isabel Preysler descobreix com l'escriptor ha refet la seva vida

Isabel Preysler no para de ser notícia. Tanmateix, ja està acostumada a ser-ho. Però, ara, amb el gir que ha fet la seva vida, encara més. Especialment per les darreres informacions sobre la seva exparella.

Que Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han trencat és una cosa que tots sabem. Tot i això, les raons per aquesta separació continuen sent incertes. Sí, perquè allò que un confirma, l'altre ho desmenteix totalment.

Isabel Preysler descobreix que n'hi ha una altra

Així que, encara avui dia no sabem exactament els motius que han fet que els seus camins es bifurquin. I és que quan va sortir a la llum la fi del llarg idil·li d'Isabel Preysler, de seguida tots els ulls es van posar a Patricia Llosa, l'exdona de Mario. Doncs bé, ara ella podria haver estat involucrada en aquest embolic d'amors.

Tots dos s'haurien reunit el setembre passat en una cita molt important que podria haver marcat un abans i un després. Recordem, però, que el peruà encara estava casat amb la seva cosina quan va iniciar el seu romanç amb Isabel Preysler. És més, s'assabentava a través de la premsa del que va passar entre els dos amants.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Isabel Preysler i el novel·lista han portat una relació molt íntima | Europa Press

I tot això va passar, de fet, dues setmanes després que el matrimoni complís 50 anys de casats. Un fet que va comprendre una de les batalles legals més importants a què es va enfrontar Vargas Llosa a la seva vida, ja que va haver de repartir el seu patrimoni en el dur divorci. A més a més, això va donar lloc a una tensa relació entre tots dos.

Isabel Preysler, sorpresa per aquestes darreres notícies

No obstant això, tot sembla haver canviat després d'aquest gir dels esdeveniments per a tots dos. I és que només existien rumors d'aquest suposat acostament entre l'exmatrimoni, doncs no n'hi havia proves. Però, finalment, Álvaro Llosa ha sigut l'encarregat de fer-ho públic.

«Postals del 2022, fa 3 mesos. Viatge de recerca al nord del Perú i revisió amb els meus pares del que queda de la biblioteca a Lima», compartia aquestes paraules al seu perfil de Twitter.

A les imatges es poden veure els seus pares admirant la seva llibreria i compartint un moment íntim. Amb ells també es trobaven els germans del primogènit del novel·lista, Gonzalo i Morgana. Darrere d'aquest detall, queda clar que l'acostament que s'ha produït entre tots dos no ha estat violent, ja que semblen estar molt còmodes l'un amb l'altre.

«Al principi, el fet de perdre'l el va afectar molt, però m'ha sorprès la seva capacitat per superar el drama, per no deixar-se ensorrar i seguir endavant», deia Gonzalo referint-se al peruà. Després del divorci, Patricia es va bolcar de ple a passar més temps amb els seus fills. «Ara és una alegre divorciada», deia la seva amiga Pilar Vidal.

Isabel Preysler i ell seguien junts quan es va produir aquella trobada, però les baralles entre l'exparella passarien des de fa temps. Encara que el peruà va iniciar una batalla mediàtica contra la 'socialité', ara sembla que les aigües estan més calmades per part seva.

Imatge de Mario Vargas Llosa al costat de la seva exdona Patricia
Mario té un important apropament amb la seva exdona, Patricia Llosa | Xarxes Socials

«Estic feliç a la República Dominicana, fa un temps fantàstic», deia Patricia a la seva amiga Vidal. Per part seva, Isabel Preysler hauria iniciat una altra batalla mediàtica, però aquesta vegada en contra del seu ex. Per tant, haurem d'esperar per saber com acaba tota aquesta història.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp