Foto de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau assumeixen que ja ha arribat l'hora

Nacho Palau ha confirmat una notícia important

Nacho Palau ha deixat enrere, per fi, un any negatiu com ha estat el 2022. A mitjan any li van diagnosticar un càncer de pulmó del qual ha estat tractant-se a la seva terra natal, València. En les últimes hores, hi ha hagut una novetat a la vida de Nacho i ha donat més detalls sobre això una persona que coneix molt bé el valencià.

Nacho Palau no ha viscut el seu millor Nadal, però ha estat al costat de les persones que més estima. Fa mesos, semblava molt feliç quan es va embarcar en l'aventura de Supervivientes, però segons ha avançat l'any tot ha anat a pitjor.

L'únic que vol l'ex de Bosé és deixar enrere aquesta època tan nefasta de la seva vida, que, a més, va venir acompanyada de rumors de ruptura amb Cristian Villela.

Nacho Palau sap que ha arribat el moment

Des de fa uns dies ja ha finalitzat el tractament contra el càncer de pulmó i ha passat un Nadal molt diferent dels anteriors. Sobretot, la seva intenció era oblidar-se uns dies que encara continua malalt.

Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer
Nacho Palau afronta el 2023 amb optimisme segons una familiar seva. | Europa Press

Per a alegria de l'escultor valencià, Miguel Bosé ha estat flexible quant a les trobades que pugui tenir amb els dos fills que viuen habitualment a Mèxic amb el cantant. De fet, aquest Nadal Miguel ha vingut a Espanya perquè puguin estar tots junts amb Palau. A més a més, li va oferir tota l'ajuda de què disposava perquè acudís a ell sense cap mena de problema si ho necessités.

L'escultor ha finalitzat el tractament contra el càncer

En els últims dies Lola Medina, mare de Nacho Palau, ha parlat sobre com es troba el valencià i com porta el procés de la malaltia del seu fill i la d'ella. Així, amb les seves paraules, Lola ha deixat clar que el càncer li ha deixat seqüeles.

Medina ha parlat amb la revista Pronto: «Avui em trobo una mica fotuda, no em sento bé, però soc feliç perquè tinc a casa els meus quatre nets i el meu fill. Nacho està bé, va tot endavant, i en el meu cas, també», va expressar la mare de Palau fa uns dies.

Sobre el tercer finalista de Supervivientes, ha explicat que «ha acabat el tractament i li han dit que l'evolució és bona». Amb això, desitja que aquest any que acaba de començar sigui més positiu que l'anterior, que «va ser terrible».

Pla general de Lola Medina, la mare de Nacho Palau
La mare del valencià ha parlat clar i net. | Telecinco

«Miguel té previst emportar-se els seus dos fills a Mèxic»

«Confio que el 2023 sigui molt millor, tot passa. El més dolent és que el tractament et cura, sí, però les seqüeles et maten. És el que hi ha i intentarem afrontar-ho tots dos amb serenitat», ha dit Medina per a la tranquil·litat dels seguidors de Palau.

Quant als seus nets, ha fet les següents declaracions: «Tenir-los aquí és un motiu de gran felicitat. Soc la seva iaia, estic com boja amb ells i els meus nets se senten superfeliços d'estar junts. Miguel té previst emportar-se els seus dos fills a Mèxic després de Reis i els trobaré a faltar moltíssim», ha lamentat.

Alhora, Medina no ha defugit a afrontar un tema tan espinós com el de la suposada crisi sentimental de Nacho Palau amb el seu noi. «Jo en aquestes coses no em fico, el més important és que Nacho sigui feliç. Cristian va decidir passar el Nadal a la seva terra amb la seva família i no sé res més. Et juro que no pregunto, perquè així no m'assabento d'aquestes coses i no fico la pota», confessava Lola.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp