Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David preocupa els seus fills amb l'estrany gest que posa en risc el seu futur

Antonio David prendria una decisió que afectaria la seva família

Antonio David Flores fa molts anys que està vinculat a la televisió. Tant la seva relació com posterior separació de Rocío Carrasco li van obrir les portes de molts programes. Concretament, durant un temps va estar vinculat a Mediaset, però aquesta història no va acabar bé del tot.

En 2019 va participar en GH VIP 7, convertint-se en un dels concursants estrella de l'edició. Després de sortir del 'reality' van oferir-li ser col·laborador a Sálvame, on estaria un parell d'anys. Però la mateixa productora, al mateix temps, treballava a l'enregistrament d'una docu-sèrie amb la seva exdona.

I era una cosa amb què Antonio David no comptava. I és que, a esquena d'ell, estaven preparant el cop definitiu que prometia acabar amb la seva carrera a la televisió. I així ho van aconseguir.

Durant aquest període al programa vespertí de Telecincova aconseguir ingressar una important suma de diners. No obstant això, tot se'n va anar en orris quan La Fábrica de la Tele decidia prescindir dels seus serveis en titllar-lo pràcticament de maltractador. Des d'aleshores, qui fos guàrdia civil no ha tornat a participar en cap espai televisiu.

El que ha fet ha sigut confiar-ho tot al seu canal de Youtube, que és l'únic mitjà que li reporta algun tipus d'ingrés. D'entrada, va començar amb molta força en aquesta plataforma, però amb el pas dels mesos ha anat perdent interès.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores està molt enamorat de la seva xicota | Europa Press

Al llarg de l'últim any, l'ex de Rociíto ha aconseguit que tots els programes i revistes parlessin d'ell. Sí, perquè primer va començar amb el seu acomiadament per, tot seguit, anunciar la seva separació d'Olga Moreno i el seu posterior idil·li amb Marta Riesco. Però, no va obtenir cap mena de benefici de tot això.

Tot i això, molta de les persones del seu entorn sí que han aprofitat la situació per intervenir a la televisió o donar exclusives. És el cas de la seva filla, d'Olga o de la seva xicota, molt activa a les xarxes socials.

Ara, però, Antonio David Flores podria prendre en les properes setmanes una decisió transcendental que afectaria els seus fills. Confessa que està molt enamorat de la reportera de Mediaseti la intenció de la parella seria contraure matrimoni a curt termini. I ja es comença a especular com a data el desembre d'aquest any.

En principi organitzarien el casament pel civil, però s'han trobat amb un petit contratemps. I és que ell encara no disposa dels papers del divorci. Un tràmit que es troba en punt mort, ja que ni a ell ni a Olga els corria pressa.

Però, en principi, no hi hauria problemes per obtenir-lo, ja que l'empresària sevillana sembla disposada a posar-hi les coses senzilles.

A Marta Riesco li encantaria casar-se i tenir fills amb el seu xicot, però en aquest punt sembla que hi ha importants diferències. Per exemple,  l'excol·laborador no té la tasca d'ampliar la família.

Creu que ja ha satisfet amb escreix el paper de pare, ja que compta amb tres plançons i a la seva edat no té intenció de començar de zero amb més nens.

Antonio David Flores prendria una decisió que li reportaria molts diners

No obstant això, de nou, Antonio David Flores podria enfrontar-se a un problema seriós. I aquest no és altre que el fet que els seus dos fills petits, David i Lola, no coneguin encara la seva xicota, ni tampoc tinguin intenció de fer-ho. I és que no han acceptat de bon grat que el seu pare abandonés Olga.

Muntatge d'Antonio David Flores i els seus fills
Els fills d'Antonio David segueixen amb atenció els passos que fa el seu pare | Catalunya Diari

En el cas que la parella decidís donar-se el 'sí, vull', podrien obtenir una quantitat de diners molt elevada, ja que seria tot un negoci per a ell. Així, no descarta que una revista pogués desemborsar uns 75.000 euros pel reportatge del casament.

Però, si no comptessin amb ell per a l'exclusiva, les publicacions podrien centrar-se només en Marta Riesco vestida de núvia. És a dir, una forma ràpida i senzilla de guanyar diners en tan sols 24 hores.

De moment, Antonio David ha de decidir si pren finalment aquest camí o continua vivint amb la seva noia com a parella. Tot i que ella ja li ha traslladat el seu interès a contraure matrimoni.