Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Antonio David Flores parla per primera vegada: «Tinc el dret de fer-ho»

L'exguàrdia civil ha avançat que denunciarà «absolutament tot el que es pugui denunciar» sobre les declaracions de Rocío Carrasco

Fa un mes que el documental de Rocío Carrasco sobre la seva experiència al costat d'Antonio David està generant moltíssima polèmica. Una docu-sèrie on ella s'ha convertit, per primera vegada en vint anys, en la gran protagonista voluntària i que està suposant un canvi dràstic en el fet de com la societat veu el cas.

Fins ara, Antonio David Flores, protagonista —en aquest cas involuntari— del documental, va ser acomiadat de manera flagrant de Telecinco l'endemà de l'emissió del primer capítol de 'Rocío Carrasco, explicar la verdad para seguir viva', i des de llavors ha mantingut silenci sobre les acusacions que s'abocaven contra ell.

Tan sols se'l va poder veure en una ocasió assegurant que, si Rocío Carrasco seguia parlant «no sabia la que li venia a sobre», però més enllà d'això, l'exguàrdia civil ha decidit mantenir el silenci, potser per preparar la seva defensa mediàtica o potser perquè estigui prenent accions legals contra la seva exdona.

En qualsevol cas, Antonio David ha trencat aquesta setmana el seu silenci després de desplaçar-se fins a la capital per motius de treball, ja que fins ara s'havia refugiat amb la seva dona i els seus fills per fugir de la tempesta mediàtica que el persegueix.

A la seva arribada a l'estació d'Atocha, Antonio David ha aclarit davant els periodistes que es troba bé i que està «tranquil i fort». L'exguàrdia civil està a la capital per reunir-se amb el seu advocat, ja que està preparant una estratègia per defensar-se de les paraules de Rocío Carrasco, i tot apunta que presentarà una o diverses demandes judicials.

Antonio David es prepara per «denunciar absolutament tot»

L'advocat d'Antonio David, Iván Hernández, ja va avançar fa uns dies les intencions de l'excol·laborador televisiu, i ahir ho va deixar encara més clar: «Quan arribi el moment prendré les accions legals oportunes, bàsicament perquè se m'està difamant, calumniant i crec que estic en el dret de fer-ho».

El seu últim mes ha estat un «infern», segons fonts pròximes a la família, i fins i tot se l'ha pogut veure en els últims dies amb una aparença física més desgastada i fins i tot més prim, el que demostra que el cop rebut pel documental ha sigut molt fort. Així i tot, ell mateix va aclarir que està bé i a més ha mostrat la seva cara per demostrar que no està «demacrat» com alguns mitjans han publicat.

Antonio David ha agraït el suport que li ha mostrat la gent que qüestiona el documental i que ha acusat Rocío de voler lucrar-se a canvi del format i, també a mitjans, periodistes i col·laboradors que s'han posat del seu costat, «intentant donar llum a tota aquesta història».

Quan ha sigut preguntat sobre l'estat de la seva filla, Rocío Flores, Antonio David ha explicat que «no es troba tan bé com hauria de trobar-se», però que està «forta, que és l'important en aquests casos». A més, l'exguàrdia civil ha evitat respondre si creu que aquest documental aconseguirà acostar postures entre Rocío Carrasco i els seus fills.

També ha negat que té cap vídeo que tingués «atemorits» a Rocío Jurado i José Ortega Cano, titllant aquesta informació «d'absolutament falsa» i ha avisat: «Es denunciarà absolutament tot el que es pugui denunciar».

Llavors, ha quedat clar que Antonio David no mantindrà el seu silenci durant molt més temps, i està ultimant els detalls de la seva estratègia, que implica denunciar Rocío Carrasco per tot el que està explicant sobre ell durant el seu matrimoni i els anys que van seguir al seu divorci, especialment en tot el que afecta en els seus dos fills, Rocío i David Flores.