Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

Per no creure-s'ho: El menyspreu de la família de Rocío Carrasco a Fidel Albiac

El pare de Rocío Carrasco, Pedro Carrasco, va culpar a Fidel Albiac de l'accident de trànsit que van patir i gairebé no deixa que l'atenguin a l'hospital

Sempre s'ha dit que Fidel Albiac és el dolent de la història i que, per tant, ha estat l'encarregat de manipular  a Rocío Carrasco perquè carregui contra Antonio David Flores. A més de manipulador, ha estat acusat de ser el principal responsable de la distància que existeix entre Rociíto i els seus fills.

De fet, es diu que Rocío i David Flores no s'estimen a Albiac. Tanmateix, quan Rocío Flores tenia quinze anys, va publicar un tuit en què manifestava l'odi que sent cap a la seva mare i la seva parella. Ara bé, segons s'informa, la família de Carrasco també estaria en contra d'Albiac. 

Amador Mohedano ha carregat contra Fidel Albiac en més d'una ocasió, assegurant que la seva única intenció és quedar-se amb l'herència de Rocío Jurado. Per aquest motiu, Rociíto va de decidir allunyar-se del seu tiet. És més, Carrasco ha acusat Amador Mohedano de vendre-la a canvi d'exclusives i fins i tot quedar-se amb diners de les seves noces amb Antonio David.

El pare de Rocío Carrasco va voler fer desaparèixer a Fidel Albiac

En els últims capítols de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Rociíto ha volgut deixar molt clar que Fidel és l'amor de la seva vida i que ningú podrà separar-los. És més, ha assegurat que és l'única persona que ha estat al seu costat en els pitjors moments. 

Sens dubte, Rocío Carrasco assegura que Fidel no és el dolent de la història i que ell ha lluitat en tot moment per la dona que estima tot i el menyspreu de la família Carrasco. Tanmateix, en el documental s'ha explicat l'episodi en què la parella va patir un accident de trànsit i el pare de Rocío, Pedro Carrasco, va aprofitar per desfer-se d'Albiac.  

«Devia pensar que era morta, perquè si no, no hagués tingut el valor de fer-ho», assegura Rocío. «Vam patir un accident el 12 de febrer i l'aniversari de Fidel és el 14. Estava en una llitera i sabia que estava bé. Vaig obrir l'ull, vaig veure a la meva mare, i vaig dir-li que estava bé. Vaig preguntar per Fidel, hi era, em va dir que estava bé i vaig preguntar pel dia que era, era 14 i vaig felicitar-lo. Després em vaig quedar inconscient i vaig quedar en coma», recorda Rocío sobre aquest dur moment.

Respecte a Fidel, la seva dona assegura que «no l'hi van posar fàcil» i fins i tot ha acusat els seus pares de menysprear-lo. «Els meus pares van fer que l'atenguessin ràpidament a l'hospital, no va estar ni 24 hores en observació», explica Rocío.

Pedro Carrasco va culpar a Fidel de l'accident i va considerar que era millor que marxés de l'hospital, però el marit de Rocío va contestar que «quan la teva filla obri els ulls i em digui que marxi, llavors marxaré. Mentrestant, no», recorda en la sèrie documental.


«Tots culpen a Fidel de l'accident, però cap és conscient que podria haver-se matat i jo haver-me quedat viva? Cap és conscient que té una família? No hi ha humanitat? Això no es fa amb ningú», manifesta Rocío Carrasco.