Rocío Flores en un plató de Telecinco

El dia que Rocío Flores va començar a plorar sent una nena: «Mama, la llum no»

La filla de Rocío Carrasco no volia apagar la llum perquè tenia por que la seva mare marxés amb Fidel i la deixés sola a casa amb el seu germà

La sèrie documental de Rocío Carrasco ha posat en el punt de mira a Antonio David Flores i als seus fills, David i Rocío Flores

L'exguàrdia civil està sortint mal parat de les declaracions que està fent Carrasco sobre els presumptes maltractaments que va patir. Ara bé, això no ha estat tot i en el pròxim episodi sortirà a la llum una situació que mostra fins on era capaç d'arribar Antonio David per fer mal a Rociíto. 

Antonio David Flores va manipular a la seva filla

En el pròxim episodi es mostrarà un dur episodi que va viure Rocío Flores. En concret, Carraco descriu una vivència nocturna que posa els pèls de punta: «La nena va sortir al passadís i va començar a cridar 'Mama, on ets? Mama!'». Així doncs, Rociíto explica que havia de sortir a buscar-la i «l'agafava i la ficava amb mi al llit».

Carrasco explica entre llàgrimes una nit en què la seva filla plorava i va demanar-li per dormir amb el seu germà. «Sempre els feia un petó al front i el senyal de la Santa Creu. Vaig anar a apagar la llum i la nena va dir-me: 'No, mare, no. La llum no'», explica Carrasco en la sèrie documental.

Davant aquesta situació, la protagonista de la sèrie ha explicat que va preguntar-li a la seva filla per què no podia apagar el llum. En aquest punt, la petita va tornar a insistir que no apagués la llum i que no tanqués la porta de l'habitació. Per aquest motiu, Rocío va preocupar-se i va voler parlar amb ella: «Vida meva, què passa? Per què no vols que apagui la llum i tanqui la porta?».

Sorprenentment, Rocío Flores va respondre que «el pare m'ha dit que quan ens portes al llit, Fidel i tu marxeu de casa i ens deixeu sols».

Les reaccions dels espectadors

L'avanç del pròxim episodi, que s'emetrà aquest dimecres, ha sorprès a tots els col·laboradors que estaven en el plató aquest diumenge. No obstant això, després d'uns segons de silenci, Carlota Corredera ha manifestat: «Quina impotència i quin mal! Impressiona molt escoltar-ho i també com ho explica ella». D'altra banda, la periodista Paloma García Pelayo ha afegit: «Que dur per a Rocío Flores! Si ho està veient en aquest instant...».

És més, fins i tot els espectadors no han pogut evitar comentar les imatges a les xarxes socials:

  • «Que fort i quina por que la teva filla et digui això a la nit!».
  • «Espero que Rocío Flores sigui capaç de reflexionar i recuperar la relació amb la seva mare perquè el monstre ja sabem on és».
  • «No es pot ni fer comentaris. És indescriptible, inhumà...».