El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros carrega contra Rocío Carrasco i deixa 'Sálvame' sense paraules

El col·laborador ha tornat a plató després d'haver donat positiu en coronavirus disposat a defensar a Antonio David Flores

Coincidint amb l'estrena del documental de Rocío CarrascoKiko Matamoros ha estat uns dies lluny de la televisió. Sent l'únic defensor amb el qual pot comptar Antonio David Flores dins de 'Sálvame', la seva absència ha generat tota mena de rumors.


El col·laborador, que va donar positiu en Covid-19, s'ha reincorporat aquest dimarts, 6 d'abril, al seu lloc de treball. Kiko Matamoros ha tornat amb les piles carregades i amb ganes de criticar a Rocío Carrasco i fins i tot acusar-la de mentir.

Kiko Matamoros carrega contra Rocío Carrasco

Kiko Matamoros ha tornat aquest dimarts a 'Sálvame' amb el propòsit de defensar al seu amic Antonio David Flores i donar la seva opinió sobre el documental de Rocío Carrasco. Tanmateix, el col·laborador ha confessat que seguirà defensant al seu company, amb qui ha parlat recentment. 

«Aquests dies he parlat amb Antonio David, dues vegades. De la conversa que va durar, aproximadament, uns 25 minuts, almenys, 20 o més de 20, hem parlat dels seus fills», explica Matamoros amb la intenció de destacar el paper de pare d'Antonio David Flores.

Kiko Matamoros segueix posant en dubte el testimoni de Rocío Carrasco i el seu paper com a mare: «Tant de bo, i ho dic amb el cor a la mà, puguem entendre perquè no ha complert amb la seva funció com mare en posar als seus fills en mans d'un 'monstre', segons ella», ha manifestat el col·laborador. 

El col·laborador posa entre les cordes a la direcció de 'Sálvame'

Kiko Matamoros ha estat molt contundent i ha sorprès als seus companys de 'Sálvame', que no han trigat a reaccionar. Laura Fa ha estat de les primeres a enfrontar-se a Matamoros assegurant que està sent manipulat per Antonio David Flores. «Jo, de veritat, no vinc aquí a defensar a Antonio David, tampoc vinc a tallar-li el cap a ningú. Però hi ha una cosa que no s'entén des dels paràmetres d'una persona normal: no entenc aquest aïllament», opina Matamoros.

«No ho enteneu perquè no ho voleu entendre. És impossible fer entendre una cosa a algú que no vol entendre-ho. Tu et tancaràs, i encara que t'expliquin tot el que ha fet... ha explicat barbaritats. Em sembla una broma el teu argument», ha manifestat Laura Fa

«A la docusèrie qui menteix, i fins i tot té la memòria mediatitzada o adulterada d'alguna manera, és Rocío Carrasco», assegura Kiko Matamoros. A més, el col·laborador també ha volgut treure la cara per Antonio David Flores després que la direcció de 'Sálvame' l'acusés d'haver gravat converses privades. «Estic convençut que això no és així i vull veure les proves», ha demanat Matamoros dirigint-se a David Valldeperas, director de 'Sálvame'.  

Antonio David Flores ha sabut guanyar-se l'estima de Kiko Matamoros, un personatge molt important en el món de la premsa del cor.