Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Antonio David, qüestionat com a pare: «Em tornava els nens bruts i plens de polls»

Rocío Carrasco denuncia que Antonio David i Olga Moreno no tenien cura dels seus fills i fins i tot s'atrevien a negar-ho

La custòdia compartida dels fills de Rocío Carrasco i Antonio David Flores va ser motiu de disputa des d'un bon principi. La mala relació entre els pares i el presumpte domini de Flores cap als seus fills, va debilitar la relació entre mare i fills. De fet, Rocío Carrasco assegura que quan els nens tornaven a casa després d'estar uns dies amb el seu pare, els costava recuperar la rutina i els hàbits saludables. Així doncs, l'excol·laborador de 'Sálvame' consentia als nens per allunyar-los de la seva mare.

En aquell moment, els nens no entenien que la seva mare volgués marcar unes normes, ja que eren molt petits com per entendre aquesta disciplina i els semblava molt més atractiva la vida que els oferia el seu pare, plena de regals i consentiments. Els nens van anar creixent i fins i tot la filla gran, Rocío Flores, va començar a mostrar una actitud més rebel, fins que va aconseguir que Rocío Carrasco li tingués por.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, tot i que Rocío Carrasco s'encarregava que Rocío i David Flores sempre estiguessin nets, Antonio David els retornava bruts i plens de polls. Per exemplificar-ho, ha explicat que Rocío Flores feia servir roba de dona adulta que no es corresponia amb la seva edat. De fet, ha assenyalat directament a Olga Moreno com a responsable de comprar-li aquest tipus de roba per guanyar-se l'afecte de la seva filla i deixar-la a ella com a mala mare.

Per si no n'hi hagués prou, l'exdona d'Antonio David ha manifestat que sempre havia d'estar pendent dels polls, ja que l'excol·laborador no es preocupava. Així doncs, tots els dilluns havia d'anar a la farmàcia per comprar locions per combatre  les plagues de polls. 

La surrealista escena de l'hospital

En el capítol d'aquesta nit, Rocío Carrasco ha explicat el moment en què casualment va descobrir que el seu fill estava ingressat en un hospital de Màlaga i, per tant, va desplaçar-se fins al centre mèdic, on va trobar-se amb Antonio David i Olga Moreno. Carrasco va aprofitar per dir-li a Olga que tinguessin més cura perquè els nens sempre arribaven plens de polls. 

Olga va negar-ho, sense ser conscient que en el coixí del llit de l'hospital hi havia polls. Així doncs, Olga i Antonio David van mirar-se els cabells i van veure que ells també en tenien. Carrasco assegura que les primeres vegades li feia vergonya anar a la farmàcia a comprar la loció per eliminar els polls, però que amb el temps es va anar acostumant i es va convertir en un hàbit rutinari.