El gest d'Antonio David Flores que ha agafat desprevinguda a Rocío Carrasco

El col·laborador de 'Sálvame' ha confessat que ell acceptaria les disculpes de la seva exdona

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Antonio David li obre la porta a Rocío Carrasco  | Twitter

Rocío Carrasco i Antonio David Flores fa 20 anys que protagonitzen una guerra mediàtica, en la qual també s'han vist implicats els seus fills, Rocío i David Flores. Tot i que semblava que entre ells estava tot clar, i que mai anaven a perdonar-se tot el que s'han fet i dit al llarg d'aquests anys, el col·laborador de 'Sálvame' ha aconseguit deixar sorpreses a moltes persones.

La filla de Rocío Jurado li ha demanat al pare dels seus fills 120.000 euros perquè l'any 2016 Antonio David Flores va insinuar que ella era una mare dolenta i també li ha exigit una fiança de 80.000 euros en concepte de fiança pel judici pendent d'impagament de la pensió de Rocío i David Flores.

Demandes que ell sap que li han arribat perquè la seva exdona pugui saldar els deutes que té pendents. «És l'única font d'ingressos que pot tenir». El malagueny ja està acostumat a aquests actes per part de Rocío Carrasco, no és la primera vegada que li denuncia. «Ja fa 18 demandes, una més tampoc és qüestió de tenir por, és qüestió que es faci justícia».

Malgrat això i de la guerra mediàtica que mantenen, el col·laborador de 'Sálvame' ha deixat bocabadat a tothom confessant que ell acceptaria unes disculpes per part de la mare dels seus fills, perquè no és rancorós i ha expressat que «sempre» li donaria la mà.

També ha manifestat que ell no impediria mai un acostament entre la seva exdona i la seva filla gran, que fa set anys que no es dirigeixen la paraula. De fet, ell estaria molt content que això succeís perquè sap que aquest és un focus de dolor per a la seva filla, Rocío Flores.

El culpable dels actes de Rocío Carrasco

A més, ha explicat que ell està d'acord amb les paraules d'Amador Mohedano, l'oncle de Rocío Carrasco, que ha assegurat que gran part del que ha succeït entre la filla de la Rocío Jurado i la seva família és culpa del seu actual marit, Fidel Albiac i que no veu a la seva exdona feliç.


Comentaris

envia el comentari