Jorge Javier Vázquez

Punt final a la relació entre Jorge Javier i un dels rostres coneguts de Telecinco

Una de les parelles més famoses de Mediaset acaba amb vint anys de relació

Jorge Javier Vázquez ha intentat guardar silenci després de l'entrevista que el passat dissabte 3 d'octubre va realitzar en 'Sábado Deluxe' a María Teresa Campos. Una entrevista que es va convertir en polèmica i que ha estat analitzada per tots els programes de Telecinco. Mentre que els diferents col·laboradors de la cadena s'han pronunciat sobre l'actitud de la periodista criticant la seva poca professionalitat, Jorge Javier ha preferit mantenir-se al marge. Fins dimarts, quan per fi va explotar en directe a 'Sálvame'.

El presentador català ha intentat aguantar, però finalment i davant algunes injustícies que ha observat aquests dies, decidia trencar el seu silenci i explicava com es va sentir durant l'entrevista. Un al·legat que va produir el silenci al plató i que ha suposat la fi de la relació entre Jorge Javier i María Teresa.

La matriarca del clan 'Les Campos' es va mostrar molt dura en 'Sábado Deluxe', arribant a amenaçar en més d'una ocasió amb abandonar el plató quan era preguntada sobre alguns aspectes de la seva vida personal, que han estat d'actualitat en els últims dies. Amb una actitud prepotent i a la defensiva, la mare de Terelu va atacar sense pietat a Jorge Javier.

Tres dies després del que ha passat, el de Badalona se sincerava com mai ho havia fet deixant als col·laboradors i a l'audiència amb la boca oberta. Per Jorge Javier no va ser un bon glop i l'entrevista el va deixar molt tocat. «No puc entendre que em posés les coses tan complicades i d'una manera tan bruta. Ho vaig passar molt malament dissabte a l'entrevista amb Teresa i crec que no m'ho mereixo», començava dient encara afectat.

Jorge va posar sobre la taula els 20 anys de relació que té amb Maria Teresa, una relació professional basada en el respecte i l'afecte personal, i per això no va arribar a entendre per què el va atacar d'aquesta manera. «El que va passar el dissabte ella no m'hi cap al cap que m'ho fes a mi. I sobretot hi ha unes línies vermelles que jo per honestedat no puc passar. Hi ha temes amb els quals no es pot fer broma de cap manera», explicava en to seriós.

Jorge Javier vestit amb vestit blau mira amb gest seriós a càmera
Jorge Javier no entén per què María Teresa es va portar tan malament amb ell | Telecinco

Després de l'entrevista, Jorge va rebre una trucada de la seva mare. Eren les 3:15 de la matinada i el va cridar per saber com es trobava. «Vaig rebre una trucada de la meva mare. Crec que mai l'he sentit parlar amb un to de veu tan entretallat, tan preocupat, tan indignat. La seva primera pregunta va ser: 'Estàs bé?' Jo, és clar, havia sortit d'una entrevista que va ser un autèntic xoc. Em va dir: 'si l'arribo a tenir davant, no sé el que li faig. No et pots imaginar com estan les teves germanes '», va confessar mirant a càmera.

Jorge Javier va repassar les «vexacions» per les quals li va fer passar María Teresa Campos amb l'única finalitat de «treure'm de les meves caselles i que jo oferís la pitjor versió de mi mateix. Afortunadament, no ho va aconseguir. Que unes trampes et vinguin d'una persona que estimo des de fa 20 anys...», lamentava.

La fi de la relació entre Jorge Javier i María Teresa Campos

Un cop finalitzada l'entrevista al 'Deluxe', Jorge no entenia què havia passat, fins i tot més encara quan en acomiadar-se, María Teresa li va dir: «T'estimo molt». Una cosa que va acabar per descol·locar definitivament al presentador. Però la gota que va fer vessar el got va ser que ni Terelu ni Carmen Borrego li van trucar per disculpar-se per l'actitud que la seva mare va tenir amb ell, cosa que ha suposat la fi definitiva de la relació.

«El que tinc és tristesa i decepció. Per la meva part no sé què passarà, però no tinc gens d'interès ja en tenir cap mena de relació ni amb ella ni amb les seves filles. Després de l'entrevista de dissabte em sento profundament alliberat perquè no és la primera vegada que María Teresa Campos m'ha maltractat en un programa de televisió», confessava deixant un gran silenci al plató.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier trenca la seva relació amb María Teresa Campos | Telecinco

D'aquesta manera, Jorge Javier deixava clar que no vol tornar a saber res de la família Campos, el dany provocat a ell i, sobretot, a la seva família, no té reparació. «Em vaig sentir víctima d'un parany. María Teresa ha estat una persona a qui li he tingut molt d'afecte, però hi ha situacions que no estic disposat a passar. No tinc ganes de parlar amb ella. No ho intentis, María Teresa, perquè potser passarà molt temps fins que tingui ganes».

El presentador va deixar clar que la periodista «no tolera que ningú quedi per sobre d'ella en un plató» i, a causa de l'actitud que va tenir durant l'entrevista, va confessar no tenir «arguments per trobar que sigui bona persona». I sentenciava de manera rotunda: «María Teresa ja no és part de la meva vida».

Jorge Javier molt dolgut pel mal a la seva família

L'actitud de Jorge durant el 'Deluxe' va ser exemplar, ja que va aguantar amb enteresa les provocacions de María Teresa gràcies al respecte i afecte que li tenia. Potser perquè estava en xoc pel que estava vivint, el presentador va procurar no posar-se a l'altura d'ella. «Estic molt descol·locat i molt inquiet perquè dissabte es podia haver embolicat d'una manera tremenda i horrorosa. Els titulars haurien estat: Jorge Javier s'acarnissa amb la veterana presentadora».

Però el que sens dubte ha dolgut més que res al de Badalona és ser conscient del sofriment que la seva família va haver de passar veient l'entrevista. «Que m'ho faci una altra persona em fa. Quan vas a la guerra surts sempre ferit, però que t'ho faci una persona a qui coneixes des de fa 20 anys, com es repara? Ella té 79 anys, però la meva mare té 80. Aquestes hores que va passar la meva família així per part d'una persona a la qual jo tenia respecte, això qui ho repara».

Terelu i Carmen Borrego, noves decepcions per a Jorge Javier

L'endemà de l'entrevista, Jorge Javier continuava sense comprendre el que havia passat i el fet que va acabar per descol·locar va ser que ni Terelu ni Carmen Borrego li truquessin. «El que més vaig trobar a faltar va ser una trucada de Terelu i de Carmen Borrego dient: 'Jorge, ho sentim'. Però aquest silenci de les dues, tant de Terelu com de Carmen, em va semblar totalment ofensiu, perquè elles no són la seva mare. Una trucada d'elles dient 'ho sento', m'hauria reconfortat. No han estat a l'altura», va dir de manera contundent.

Jorge Javier Vázquez mirant a càmera amb cara d'incredulitat
El presentador català decebut amb Terelu i Carmen Borrego | Telecinco

Jorge no està disposat a guardar més el silenci i es mostrava cansat de retre homenatge al clan Campos. «Per a mi és molt dolorós, però estic fart que callem sempre els mateixos. Que callem sempre pel respecte que tenim a unes persones que portem veient a la televisió des de fa anys i a les que admirem. Per honestedat i per amor a la meva família, que està per sobre de la meva professió, ho sento però no havia de romandre en silenci», acabava.