Primer pla de la Princesa Elionor

Elionor fa per fi un gran pas endavant per separar-se definitivament de Sofia

La princesa està preparada per assumir nous reptes

El dia 31 d'octubre és una de les dates marcades al calendari per a la Casa Reial. La princesa Elionor complirà 15 anys, una edat en què sembla que es començarà a desmarcar de la seva germana, ja que adoptarà un paper molt més important que abans.

Sens dubte, Elionor és la gran aposta per a la monarquia espanyola. Aquest nou curs escolar ha arrencat molt diferent de la resta. Les filles dels reis han tingut molts problemes per tornar a les classes, fins i tot Elionor ha hagut d'estar confinada uns dies a causa del positiu d'un company seu.

A escassos dies de complir 15 anys, la princesa ja coneix la seva agenda de cara a aquesta nova temporada o aquest nou curs, en els quals hi ha bastants actes i esdeveniments que anirà a presidir. D'aquesta manera, Elionor farà un pas molt important en la seva vida, ja que a més d'adoptar més responsabilitats, se separarà de la seva germana que a la vegada passarà a un discret segon pla.

Elionor fa un pas endavant

Elionor i Sofia han estat inseparables durant tota la seva infància, però ara la primogènita dels monarques canviarà lleugerament la seva rutina. A Elionor l'estan preparant per ser una gran reina i això l'està separant de la seva germana.

Abans de la pandèmia, ja vam veure a Elionor assumint cada vegada més protagonisme en diversos actes públics, com a princesa d'Astúries i de Girona. No obstant això, el que resta de 2020, així com el primer semestre del 2021, serà d'allò més mogut per a la jove.

El compromís més important està en els Premis Princesa d'Astúries, on aquest any ja tindrà l'experiència de l'anterior, de manera que s'espera que Elionor torni a complir amb escreix en aquest acte tan important per a tota la Casa Reial. Precisament, en aquest nou curs que acaba de començar, està previst que Elionor faci la seva confirmació.

Les mirades estan posades sobre ella, ja que el 2021 es presenta com un any molt important per a ella, com una època de transició. A Elionor encara li queden molts anys per ser reina, però la Casa Reial té clar que volen que sigui el futur immediat de la institució. Malgrat que aquests esdeveniments la distanciïn de la seva germana Sofia, segur que la petita de la casa serà el seu màxim suport tal com ha estat sent durant aquests últims anys.

A la princesa només li queden 3 anys per complir la majoria d'edat. Aquest succés està generant una gran onada de rumors sobre la seva futura vida perquè alguns asseguren que la princesa podria anar a l'exèrcit tal com va fer el seu pare. El que està més clar és que, igual que la resta de prínceps i princeses, la jove passarà un any estudiant a l'estranger perquè a Elionor la volen preparar bé i la seva formació és molt important.