El Maestro Joao en el plató de 'GH VIP'

Estupefacció per la misteriosa relació del Maestro Joao i el president Pedro Sánchez

El vident ha confirmat els motius pels quals han estat en contacte

El Maestro Joao s'ha convertit en el nou concursant de 'Solo-Sola', el 'reality' de Mediaset que s'emet en exclusiva a 'Mitele Plus'. El vident reemplaçarà a Sofía Suescun en aquesta nova aventura.

Com no podia ser d'una altra manera, el Maestro Joao s'ha convertit en notícia. Però no per la seva participació en el 'reality', sinó pel que acaba de confessar a la revista 'Lecturas'. L'exconcursant de 'Supervivientes' és un dels vidents més famosos d'Espanya, tant que fins i tot ell en alguna ocasió ha confessat que ha treballat amb famosos. El Maestro Joao fa cinc anys que està atenent a diversos personatges importants en la seva consulta.

La sorpresa que ha deixat anar Joao a 'Lecturas' és que té un seguidor molt especial. Ni més ni menys que el president del govern. «Pedro Sánchez i jo hem parlat en privat», ha confessat a la revista.

La curiosa relació entre el Maestro Joao i Pedro Sánchez

No només això, sinó que l'evident ha confirmat que Sánchez li segueix a Twitter i que fins i tot han arribat a intercanviar diversos missatges. «Li he manat algun missatge de felicitació i m'ha contestat», ha explicat el nou concursant de 'Solo-Sola'. Joao s'ha limitat a dir que s'han intercanviat paraules, però la veritat és que seria una autèntica sorpresa que el president del govern hagi demanat consells al vident.

El cas del coronavirus està turmentant a Sánchez i no seria gens desgavellat pensar que el president hagi contractat una sessió amb el vident per veure que li espera en el futur. De moment Joao no ha confirmat que Pedro Sánchez s'hagi interessat per l'esoterisme, però sí que ha confessat que tenen coses en comú, com un dels cognoms: Castejón.

El sorprenent del cas és que va ser el president del Govern el que va començar a seguir al vident. «Un dia em vaig despertar veient que em seguia el president en el meu compte», ha comptat Joao a 'Lecturas'. Des de l'aparició televisiva del Maestro Joao, molts han estat els famosos que han volgut posar-se en contacte amb ell. Fins i tot ha confessat a 'lectures' que en les seves sessions ha arribat a passar gent amb el cognom Borbó.