Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Carlota Corredera travessa un dels pitjors moments econòmics i professionals

La presentadora s'ha quedat sense programa propi a la cadena

Carlota Corredera porta ja diversos anys sent una de les persones més referents de 'Sálvame'. La periodista ha estat una de les directores del programa i ara és una de les cares més visible sent una de les presentadores junta a Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla.

Actualment Carlota Corredera no està passant per un bon moment personal. La revista 'Lecturas' ha pogut saber en exclusiva que la periodista no està del tot contenta amb la seva situació professional.

Segons explica el citat mitjà, Carlota Corredera està molt preocupada pel seu futur laboral i econòmic. La realitat és que Telecinco no té cap projecte previst per a ella. Des de la finalització de 'Formigues Blanques' no ha tornat a aparèixer a la televisió. Sembla que haurà de conformar-se presentant 'Sálvame' un o dos dies a la setmana. Carlota Corredera en el passat també va ser la presentadora de 'Cámbiame'.

Després d'uns anys sent bastant protagonista, sembla que la seva activitat laboral ha fet un pas enrere. Per si no n'hi hagués prou, 'Lecturas' ha explicat que l'estrella de Telecinco s'ha endeutat per acabar de construir-se la casa de la seva vida a Pozuelo de Alarcón. Tot indica al fet que Carlota Corredera ha fet un gran desemborsament econòmic.

Els nous problemes econòmics de Carlota Corredera

La presentadora ha de fer front a una hipoteca de 250.000 euros per a construir-se una luxosa casa. Sembla que els ingressos que genera a través de 'Sálvame' no li serien suficients, ja que ara amb el retorn de Jordi i Pau té menys programes de presentar.

Malgrat això, per a ella sempre ha estat un somni construir aquesta casa. Finalment ha pogut complir tot i que ara tindrà diversos mals de cap per intentar generar el màxim d'ingressos possible. Corredera feia tres anys perseguint aquest somni que finalment sembla que complirà amb moltes dificultats.

El citat mitjà ha informat que fonts pròximes a la gallega han afirmat que està una mica desesperada per treballar i que està molt pendent de 'Sálvame' per veure els dies en què ni Jorge Javier ni Paz Padilla poden anar a presentar.

Mediaset no ha donat cap programa a la gallega, encara que sempre pensa en ella per a projectes com el de 'Formigues blanques'. De moment la cadena de Paolo Vasile no té res previst per a ella, així que la periodista es limitarà a presentar 'Sálvame' els dies que li toquin.