Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David trenca el cor del seu fill amb l'última notícia: «Ara són família»

Antonio David Flores li ha explicat el que ha passat a la televisió en les darreres hores

Antonio David es troba gaudint d'unes vacances al costat de la seva xicota, Marta Riesco, i fins i tot se n'ha anat de concert amb la seva filla Rocío. Però això no significa que no estigui en contacte amb el seu fill, David, per saber com es troba ni tampoc per informar-lo d'una situació que ha tingut lloc aquestes últimes hores i que ha pogut entristir-lo.

I és que, possiblement, li haurà explicat que la seva mare, Rocío Carrasco, parla de persones com a nous integrants de la seva família, mentre que amb ell no hi té relació.

Antonio David escolta les declaracions de Rocío Carrasco

L'excol·laborador de Sálvame fa dues dècades que està separat de la que va ser la seva primera dona, però està pendent de tot el que fa o diu. Així, a més de veure la seva docu-sèrie, segur que també està seguint la seva participació en el Mediafest. I precisament veure-la aquí, l'haurà portat a escoltar unes paraules que no deuen haver agradat als fills que tenen en comú.

Antonio ha vist que ahir a la nit Carrasco va haver d'apadrinar al programa un dels artistes que hi participaven. En concret, va anar a Mateo Navarro, que va actuar amb la seva banda versionant la cançó La fin del mundo i a qui va presentar així: «És un nen meravellós».

«És de l'equip dels documentals, de Rocío, contar la verdad para seguir viva i En el nombre de Rocío. Arriba a la meva vida quan començo a fer el documental», explicava la filla de Rocío Jurado.

Rocío Carrasco en un photocall
Antonio David ha vist Rocío deixar de manifest com n'és d'especial Mateo per a ella | GTRES

Tot seguit, va dir: «La primera imatge que en tinc és jo asseguda maquillant-me i ell tot el temps amb un mòbil gravant absolutament tot. Jo li deia: 'Noi, et vols estar quiet ja'».

Davant d'aquestes paraules, María Patiño, la presentadora de la gala, li va exposar: «Al final, has creat una família amb l'equip». I Carrasco va afegir amb contundència: «Sí, són els meus nens. És el meu equip de persones».

D'aquesta manera, va deixar clar el que sent pel jove, a qui va donar un consell abans de pujar a l'escenari. Concretament, li va manifestar: «Que siguis tu i que t'ho passis 'teta piruleta'».

Antonio David coneix la complicitat de la seva ex amb el noi

Així doncs, l'exguàrdia civil no només va poder veure l'afecte que Rocío sent pel jove redactor sinó també la complicitat que hi ha entre ells. I bona mostra d'això va ser el moment en què ell, mentre cantava, va dirigir-se a ella. Mirant-se als ulls i agafant-se de la mà no van dubtar a cantar junts uns versos de la cançó.

Un gest davant el qual després Maria Patiño afirmava el següent: «El que heu demostrat tots dos és la connexió que, de vegades, sorgeix i s'uneix a la televisió. La connexió entre els que treballeu darrere i els que treballem davant. Enhorabona de debò».

Però aquí no va quedar tot, ja que Carrasco va voler tornar a elogiar-lo a favor que el jurat li donés la màxima puntuació. Així, va afirmar: «Hi ha veus que són petites i et transmeten molt més que veus impressionants que són molt grans, però no et diuen res. La mateixa sensibilitat que té a l'hora de cantar, la dolçor i la tendresa, les té per fer la feina i això és meravellós».

Navarro no va aconseguir proclamar-se guanyador de la vetllada, musicalment parlant. Però va ser el vencedor respecte a haver creat el moment més màgic de la nit al costat de Rocío.

Moment que va generar nombrosos comentaris dels espectadors com per exemple: «Aquest instant ha estat molt emotiu. Val el seu preu en or», «Ha estat brutal» i «Ella és tot amor i té molt per donar».

▶️ El espectacular parecido de Manuel, hijo de El Cordobés, ahora que ha cumplido 18 años