Antonio Rossi a Madrid el 8 de novembre de 2019.

Antonio Rossi anuncia el divorci després de la crisi que ha acabat amb tot

Antonio Rossi sap que ja no hi ha marxa enrere

Antonio Rossi ja no ho pot amagar més i ha anunciat que el divorci és més a prop d'allò que pensem. Després de la gran crisi que han viscut, tot apunta que ja no hi ha marxa enrere.

Les darreres setmanes, la família Ortega ha estat més d'actualitat que mai. Des que Ana María va decidir agafar totes les seves pertinències i desaparèixer del mapa, els mitjans de comunicació espanyols no han deixat d'especular sobre el tema.

Fa uns dies, el programa Sálvame va anunciar que la família política de la dissenyadora li havia exigit canviar de representant si volia continuar participant en la televisió i donant exclusives.

Ara, Antonio Rossi està convençut que el matrimoni d'Ortega Cano i Ana María està a punt d'acabar.

Antonio Rossi explica els detalls

Antonio Rossi deixa tots els seus companys sense paraules en anunciar una dada que, fins ara, havia estat a l'ombra. 

Aquest dimecres, 13 de juliol, els col·laboradors d'El programa del verano van tenir l'oportunitat de comentar l'arribada sonada de la dissenyadora a l'aeroport de Madrid.

Després de finalitzar el vídeo, el periodista Pepe del Real va assegurar que la tornada d'Ana María a la capital es va produir per un motiu més que justificat. «Ella ha vingut a Madrid perquè dos dies d'aquesta setmana ha tingut cita amb un especialista que l'està ajudant a superar aquest moment dur que està travessant».

«És cert que ja hi ha coses que ha fet de les quals es penedeix i d'altres de les quals està segura», va apuntar a continuació el company d'Antonio Rossi.

Ortega Cano i Ana María Aldón
El matrimoni no està passant pel seu millor moment. | GTRES

A més, segons li han explicat, José Ortega Cano va arribar a la ciutat el darrer 12 de juliol a la nit, tan sols un dia després que la seva dona. «Em diuen que la parella estarà tot l'estiu junta a Costa Ballena amb el fill que tenen en comú i que Ana María, al setembre, vol reprendre la vida».

«També ha parlat amb Ortega Cano i li ha dit que ha de canviar. M'expliquen que el qualificatiu que utilitza per definir el seu marit és que no pot continuar sent un 'zombi' i que res d'allò que passa al voltant l'afecti».

Va ser, en aquest moment, quan Antonio Rossi va amollar la bomba que ningú esperava i, menys encara, després d'haver escoltat les paraules del seu company de plató.

«Segons tinc entès pel cercle o entorn més proper a tots dos és que, encara que en la conversa no ha sortit la paraula 'divorci' o 'separació', sí que asseguren que, si el torero ho planteja a la seva dona, la resposta d'Ana María seria que sí», va assegurar, deixant el plató totalment en silenci. Tot seguit, Antonio Rossi va voler fer un pas més i va assegurar que la col·laboradora de Viva la vida no vol ser la culpable que el seu matrimoni es trenqui per sempre.

«Altres d'aquest mateix cercle afegeixen i expliquen que, fins i tot, ella estaria esperant que ell prengués la decisió per no ser ella qui tingués la iniciativa».

Finalment, Beatriz Cortázar va voler donar la seva opinió sobre aquest tema. Tot i que té molt bona relació amb el torero, la periodista no ha tingut l'oportunitat de parlar amb ell, però assegura que Ortega Cano «està seguint» els consells dels seus éssers estimats.

«Ell està fent el que crec que en aquest moment li estan aconsellant tots: que tots dos es mantinguin al marge de fer declaracions, i cal respectar aquesta decisió».

«Jo vaig als fets i els fets són que estan junts, estan passant un mal moment que algú em descriu que no és precisament de matrimoni, sinó que són problemes propis d'Ana María».

La companya d'Antonio Rossi  va recordar tots els moments en què la tertuliana de Telecinco ha explicat els seus problemes personals, tant a Supervivientes com a Viva la vida. «Després de tornar d'Hondures, va fer un canvi en la seva vida, però sembla que se li ha girat en contra, emocionalment parlant».