Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina

Paz Padilla revela la raó per la qual ha amagat el seu nou xicot

Paz Padilla tenia un motiu de pes per no revelar la seva situació sentimental

Paz Padilla va ser portada dimecres passat d'una coneguda revista després de ser enxampada amb el seu nou amor. Sembla que la humorista ha recuperat el somriure gràcies a Fran Medina, un Guàrdia Civil apassionat per la fotografia. Es tracta d'una història d'amor que pocs coneixien i que està a punt de fer el primer any.

Padilla i Fran van començar una relació sentimental a finals de l'estiu passat, al setembre. De fet, van ser fotografiats junts al gener, però les imatges no van ser publicades. Pel que sembla, la gaditana els va demanar el favor de no fer pública la relació per un motiu molt concret.

Pau Padilla i el motiu pel qual va amagar el seu nou amor

Just quan passava  el primer any des de la mort d'Antonio Vidal, la seva vídua, Paz Padilla, va refer la seva vida amb Fran. Les imatges de les seves apassionades vacances junts publicades dimecres passat demostren que per fi ha tornat a somriure.

Tot va començar l'agost del 2021 quan Paz i el fotògraf van començar a compartir moments junts. Dinars i sopars on la parella es deixava veure acompanyada del seu grup d'amics per no cridar l'atenció. Paz Padilla sempre ha procurat mantenir la seva vida privada allunyada de la premsa i volia que aquesta nova relació no es fes pública.

Tot i els seus esforços, però, els paparazzis van aconseguir captar les primeres imatges on era evident la complicitat entre tots dos. Això va arribar a orelles de Paz, que va demanar que, per favor, no les publiquessin a canvi de diverses exclusives per a la revista.

Paz Padilla per Cadis amb Fran Medina
Paz Padilla i Fran Medina ja van ser fotografiats junts fa mesos | GTRES

De fet, Fran treballa com a fotògraf per a aquesta mateixa publicació i va ser l'encarregat de fer-li els reportatges. Però, per què la humorista va voler amagar la seva relació? Deixant de banda el seu desig de viure aquell moment en privat, podria existir un altre motiu de pes.

Va ser Kiko Hernández qui va començar el debat que s'ha produït després de conèixer el nou amor de la seva excompanya de treball. Conscient de l'enrenou que causaria la seva nova situació sentimental només dos anys després de perdre el seu marit, Paz Padilla hauria volgut amagar-la. «Deien que era molt aviat», revelava el col·laborador.

Paz Padilla rep l'afecte dels seus antics companys de Sálvame

Com tot a la vida privada de Paz Padilla, eren molts els que desconeixien que estava enamorada una altra vegada. La portada fent-li un petó apassionat a Fran ha deixat tothom amb la boca oberta.

Tot i això,l'expresentadora de Sálvame ha rebut el suport dels seus antics companys de treball. El programa vespertí de Telecinco va difondre la notícia i els col·laboradors van celebrar que Paz tornés a somriure de nou.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
Els companys de Paz Padilla s'alegren de veure-la enamorada un altre cop | Mediaset

«Em fa especialment contenta veure Paz feliç, m'he endut una sorpresa», confessava Terelu. «Després de dos anys i de tot el que ha passat, tornar a veure-la somriure enamorada és el millor que podem veure», assenyalava Carmen Borrego.

A aquestes celebracions també s'hi unia Kiko Matamoros. «M'alegra molt que estigui il·lusionada, m'alegra moltíssim que tingui motius per somriure», afegia l'exsupervivent.

Primer pla de Paz Padilla somrient
Paz Padilla volia gaudir de la intimitat de la seva nova relació | GTRES

Kiko Hernández va ser el que va decidir sortir en defensa de la gaditana després de conèixer algunes de les crítiques que havia rebut després de conèixer-se el nou amor. Alguns no veuen amb bons ulls que, només dos anys després de perdre el seu marit, hagi tornat a trobar l'amor.

«M'ha semblat molt ridícul, posar-se a debatre si una dona pot refer la vida dos anys després», comentava. «Com si passen dos mesos, Paz té dret a ser feliç quan li doni la gana», sentenciava.

▶️ Toda la verdad y la última hora sobre el estado de salud de Jorge Javier Vázquez