Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Antonio Orozco a l'enterrament de la seva exdona

Antonio Orozco es trenca en ple concert per la mort de Susana

Antonio Orozco no pot reprimir les llàgrimes recordant la pèrdua que va marcar la vida

Antonio Orozco no va poder evitar emocionar-se el passat dissabte 23 d'octubre durant el concert solidari 'Por ellas', organitzat per Cadena 100. L'esdeveniment pretenia recolzar l'Associació Espanyola Contra el Càncer, una malaltia amb què el cantant està molt conscienciat. Fa quatre anys, va perdre una persona important per aquesta terrible malaltia, Susana Pratt, la seva exparella i mare del seu fill Jan, que va morir a causa d'un càncer. 

El català va quedar totalment devastat i li va costar tirar endavant. Encara que estaven separats, la relació que tenien excel·lent, i a Orozco li va resultar que el seu fill es quedés sense mare. Per això, des de llavors, s'ha dedicat a conscienciar sobre la malaltia i donar suport a la investigació.

Antonio Orozco s'ensorra en ple concert

Dissabte va tenir lloc el concert. Orozco va participar a la cita solidària en suport contra el càncer amb la seva música. Vestit completament de negre, Orozco va començar la seva participació escrivint un missatge a un llenç que se subhastarà per recaptar fons. «Mai soles», va escriure en forma de dedicatòria per deixar clar que la lluita és qüestió de tots. «Espero estar a l'altura», va dir minuts abans de sortir a l'escenari, encara que no va poder evitar l'emoció en recordar Susana Pratt.

El cantant Orozco al concert solidari
Antonio Orozco no va poder evitar emocionar-se al concert solidari | GTRES

«En nits com aquestes, l'únic que es pot fer és ser aquí i intentar donar un missatge molt bonic», explicava públicament el cantant, que destacava que parlava «des de l'experiència». «Sé que són moments molt difícils, però m'adreço a tots ells: no esteu sols!», assenyalava. Visiblement emocionat, el català s'esforçava per no emocionar-se, però li va resultar complicat en recordar la mort de Pratt. «Jo no hauria d'estar parlant d'aquestes coses, perquè de vegades no puc controlar gaire l'emoció», confessava.

«Ningú està preparat per enfrontar-se a una cosa així»

Tot i que han passat quatre anys des que Susana va morir, Orozco encara la té molt present. Sobretot, perquè li va resultar molt dur veure com el seu fill, que només tenia deu anys, perdia la mare. «Jo crec que ningú està preparat per enfrontar-se a una cosa així», deia el cantant entre llàgrimes davant dels assistents al concert, que van aplaudir el missatge del músic.

[tweet]1451995191729139719[/tweet]
 

Antonio Orozco no oblida la mare del seu fill

El 26 d'octubre del 2017 Antonio Orozco rebia la pitjor de les notícies. La seva exdona i mare del seu fill moria amb només 44 anys a conseqüència d'un càncer. Arran d'aquell succés, el cantant es va dedicar gairebé únicament a cuidar el petit Jan amb l'ajuda de familiars i amics. De fet, Orozco reconeixia en una entrevista a 'Canal Sur' que «no hauria estat capaç de fer-ho sol», i que si bé havia caigut, no havia tocat el fons.

Antonio Orozco es trenca en ple concert
Antonio Orozco es trenca en ple concert | GTRES

No va ser fàcil superar el dolor i la tristesa per la mort de Susana, però per sort, sempre va comptar amb ajuda quan les forces flaquejaven. Encara avui, no pot evitar l'emoció en recordar Susana Pratt, però a poc a poc va superar el dol. Actualment, Antonio Orozco segueix visitant els qui van ser els seus sogres, amb qui manté una relació excel·lent.