Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Montaje con las caras de Andrea Janeiro y Julia Janeiro

Els canvis d'estil de Julia i Andrea Janeiro: quin t'agrada més?

Encara que les filles de Jesulín de Ubrique no tinguin res en comú, totes dues han decidit canviar-se el color dels cabells

Últimament, les germanes Janeiro no deixen de ser protagonistes de la premsa rosa. Ara, les filles de Jesulín de Ubrique han estat el tema principal de pràcticament tots els programes del cor.

Especialment ho ha estat Julia Janeiro, que es va sotmetre a una operació d'augment de pit fa només 14 dies. Un fet que no va agradar a Belén Esteban, que es va queixar públicament del tracte de favor que rebia Julia respecte a la seva filla Andrea.

Fa un temps, el torero es va negar a pagar els estudis d'Andreíta al Regne Unit. Tot i això, sí que ha acceptat donar diners a Julia perquè fer-se un retoc estètic.

Dos estils totalment diferents

La polèmica que gira al voltant de la filla de María José Campanario per la seva intervenció ha estat molt gran i en les últimes hores ha tornat a ser protagonista.

El dissabte passat, la jove va deixar tothom sense paraules després del nou canvi d'estil que no va passar desapercebut. Julia Janeiro va decidir acomiadar-se de la seva llarga cabellera marró per un altre color que és tendència.

La influencer es va decantar per un to castany amb reflexos pèl-rojos i rossos d'allò més naturals.

Quan va sortir de la perruqueria, Julia va publicar una fotografia en què deixava veure el seu nou canvi de color. Per la seva banda, els més de 200.000 seguidors que té no van trigar a reaccionar. 

«M'encanta aquest color de cabells, et queda genial»; «Amb aquest nou 'look' estàs preciosa»; «Aquest color de cabell t'afavoreix molt», van escriure.

La perruqueria on va anar també va aprofitar per mostrar el seu agraïment. «Moltes gràcies, Julia, per la teva confiança, espectacular el teu color i el teu tracte. Ens veiem aviat».

Però que la jove s'hagi canviat el color dels cabells no vol dir que hagi perdut la seva essència.

Si alguna cosa caracteritza Julia és el seu estil esportiu i despreocupat. Un fet que combina amb unes pestanyes postisses quilomètriques i un maquillatge al més pur estil Kardashian. Tota una diva. 

Encara que Julia Janeiro hagi acaparat el focus mediàtic, la seva germana Andrea també s'ha sotmès a un canvi d'estil.

És evident que les filles de Jesulín només tenen una cosa en comú: el seu pare. Quan Andreíta va complir la majoria d'edat, va decidir seguir en l'anonimat mediàtic. Julia, en canvi, no va deixar de protagonitzar titulars.

Tanmateix, tenint en compte que és filla de Belén Esteban, el fet que les seves aparicions a televisió siguin esperades com l'aigua del maig és inevitable.

Encara que hagi decidit mudar-se fora del país, sempre que les xarxes socials fan ressò d'algun esdeveniment on estigui present Andreíta, salten les alarmes.

Això va passar fa només uns mesos amb motiu de la seva festa d'aniversari. Andrea Janeiro feia 22 anys i quina millor manera de celebrar-ho que en companyia dels seus amics. Un esdeveniment ple de bon rotllo i felicitacions.

La celebració no va trigar a arribar a les orelles de la premsa, que van poder captar el nou canvi d'estil de la filla de Belén Esteban.

Encara que les seves aparicions públiques han estat escasses, la filla gran de Jesulín tenia els cabells marrons. La sorpresa va ser, doncs, que s'havia tenyit de color ros ataronjat. 

Ja fa tres anys que la filla de la col·laboradora va abandonar el seu país natal per començar una nova vida d'estudiant al Birmingham Metropolitan College. Ara per ara, vol continuar passant desapercebuda.

Allà, es prepara per dedicar-se professionalment a la Comunicació i el Màrqueting Empresarial. Si alguna cosa té clara, és que la televisió no serà la seva font d'ingressos en el futur.