Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de mare i filla

La foto que ningú havia vist de Rocío Carrasco amb la seva filla Rocío Flores

Rocío Carrasco apareix amb la seva filla d'una manera ara impensable

Rocío CarrascoRocíoFlores, mare i filla, fa anys que són notícia perquè no mantenen cap relació. Estan distanciades i no hi ha possibilitats de reconciliació. Tot i això, aquest dimarts ha saltat la sorpresa amb una fotografia que s'ha compartit de totes dues juntes. Una imatge inèdita que ha estat pujada a xarxes per algú que les coneix molt bé, una familiar de totes dues, Rosario Mohedano.

La inesperada fotografia del passat de Rocío Flores

Rosario no ha volgut ficar-se gaire en el conflicte entre mare i filla. Ha fet alguna declaració, però força concisa per no veure's esquitxada per enlloc. Té una relació propera amb la seva cosina, que la va portar a acompanyar-la el dia del casament amb Fidel Albiac. Però malgrat tot, ara s'hi ha implicat una mica i ha intentat de manera subliminal que les dues Rocíos facin les paus. La manera de fer-ho ha estat compartint una fotografia seva amb elles.

Mohedano ha pujat a Instagram la imatge extreta d'un altre usuari que l'ha fet pública, una mena de 'flashback' momentani i nostàlgic que podria tenir alguna intenció. A la fotografia apareixen les tres somrients i més joves, l'any 2011, abans que sorgís el conflicte entre Carrasco i Flores. Pel que sembla, segons ha publicat la revista 'Lecturas', va ser presa durant el bateig de la filla de Chayo, Alejandra.

La instantània, la filla de Rosa Benito, l'ha acompanyat d'un gran cor. Ha estat la manera de dir que troba a faltar els moments familiars on tots estaven junts i on regnava l'harmonia, i de fer públic el desig que les coses tornessin a ser com abans.

Aquesta és la imatge desconeguda que s'ha publicado de Rocío Carrasco i Rocío Flores
Aquesta és la imatge desconeguda que s'ha publicado de Rocío Carrasco i Rocío Flores | GTRES

La imatge de Rocío Flores i la seva mare, un bell record abans de la tragèdia

Aquesta imatge està presa en un instant molt especial. En concret, abans que es produís la ruptura definitiva de totes dues per culpa de l'agressió de la filla a la mare. El 27 de juliol del 2012 la jove Rocío va clavar una pallissa a Carrasco, que va quedar inconscient a terra i més tard va haver d'anar a un hospital per ser atesa.

Tot i això, la història no va acabar aquí. La menor va anar a la Guàrdia Civil en companyia del seu pare per denunciar la mare per presumptes maltractaments. Una situació duríssima i esperpèntica, que va acabar amb les dues distanciades fins ara i amb una condemna a la noia per un delicte de maltractament continuat, per un altre de maltractament puntual i per amenaces i injúries.