Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Marta Riesco deixa Antonio David Flores a l'estacada: «Ella ho ha filtrat»

La reportera hauria estat la responsable que la notícia de la infidelitat sortís a la llum

 El culebró del divorci d'Antonio David Flores i Olga Moreno i la suposada infidelitat per part d'ell no para de generar titulars. Sobretot perquè molts diuen que podria ser un muntatge.

 

Mentrestant, la tercera implicada en la història, Marta Riesco, suposada amant de l'exguàrdia civil i gran amiga de Rocío Flores, ha decidit prendre mesures per a protegir-se.

La reportera d'Ana Rosa Quintana hauria enviat un comunicat a Telecinco per a denunciar que programes com ara 'Socialité' hagin tret a la llum la seva identitat.

Així doncs, estaria preparant una demanda milionària contra la cadena per a la qual treballa des de fa anys.

No obstant això, ara unes noves informacions que ha llançat 'Sálvame' canvien la història per complet, ja que assenyalen Riesco directament.

Foto de la presentadora
Marta Riesco, la suposada amant d'Antonio David | Cedida

Aquest cap de setmana, Diego Arrabal sostenia fermament que Olga i Antonio David seguien junts. I no només això, sinó que tampoc existeixen proves que demostrin que l'excol·laborador ha sigut infidel a la seva dona amb Marta Riesco.

«Primer, no hi ha fotografies. Això que s'està venent que hi ha fotografies… és impossible. Antonio David s'ho està prenent molt seriosament, i no ho sé per ell. Està prenent mesures legals», assegurava el paparazzi.

«Potser d'aquí a un any trenquen, però de moment no han trencat», reafirmava amb seguretat. «I per la informació de Terelu, es confirma que no han trencat. Una cosa és fer periodisme i una altra, fer terrorisme, així de clar».

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges amb Marta Riesco en una festa
Els rumors vinculen Marta Riesco amb Antonio David Flores | GTRES / Telecinco

Pel que sembla, l'única responsable d'haver filtrat als mitjans la suposada traïció hauria estat la mateixa amant d'Antonio David. Tot i que també s'apuntava a un possible xantatge que hauria patit l'exguàrdia civil i que l'obligava a vendre la família per a protegir-se.

«Antonio David mai ha volgut que aquesta notícia sortís a la llum, o almenys volia ser ell qui marqués els temps, però per primera vegada se li han avançat No puc explicar com m'ha arribat aquesta notícia, però us donaré una dada que us farà lligar caps», va revelar Jorge Javier Vázquez.

Marta Riesco, acusada de trair Antonio David

I va prosseguir amb l'explicació. «Dimecres apareix a 'Lectures' la notícia de la separació. Tothom intenta parlar amb els protagonistes però romanen en silenci», sostenia.

I és que ni Olga ni Antonio David no s'han atrevit a pronunciar cap paraula.«Ni ho afirmen ni ho desmenteixen, però hi ha una persona que no es mulla en aquests temes i que el mateix dimecres afirma que això de la separació és cert. Aquesta afirmació sorprèn, perquè en aquests assumptes sol ser molt cauta. Em refereixo a Ana Rosa Quintana».

La presentadora Ana Rosa Quintana, molt contenta en un acte públic
Ana Rosa Quintana hauria estat al corrent de l'exclusiva des d'un primer moment | GTRES

En aquell moment, el presentador es feia la pregunta del milió. «Per què Ana Rosa Quintana va confirmar amb tanta força la notícia de la separació? Perquè la persona que li ho va confirmar va ser Marta Riesco», rematava Vázquez.

Mentre des de 'Sálvame' la increpen, la reportera sembla decidida a seguir endavant amb la demanda milionària que està preparant contra 'Socialité' per haver revelat la seva identitat.

Ella, al contrari que els altres dos protagonistes de la història, sí que s'ha pronunciat al respecte. «Fa deu anys que exerceixo el periodisme i estimo la meva professió. La meva feina m'avala», llegia Ana Rosa en nom seu.

«Tots els reportatges i exclusivesde que he fet. Tot això, lamentablement, aquests últims dies ha quedat en un segon pla. Alguns companys de professió m'han donat suport en privat, i us vull recordar que no soc un personatge públic», prosseguia.

«No vull entrar en temes personals, perquè si hi entro m'acusaran del que dic, i si no ho faig, m'acusaran de callar. Aquests dies he patit un assetjament constant. Directament o indirectament se m'està assenyalant», ha lamentat la jove.

«He treballat en diferents mitjans de comunicació fins a arribar on soc ara. El somni de la meva vida era treballar a 'El programa de Ana Rosa', i ho vaig aconseguir. Us demano que em deixeu seguir exercint la meva professió amb llibertat i sense pressions», tancava.