Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Antonio Resines confessa el trist secret que amagava la seva primera dona

La vida d'Antonio Resines no ha estat gens fàcil

Antonio Resines per fi es troba fora de perill. Després d'un mes ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón, aquest reconegut actor ja és a casa recuperant-se del seu problema de salut.

El passat 22 de desembre del 2021, aquest artista va haver d'anar a urgències després de donar positiu per Covid-19.

Després de diversos dies a l'hospital, el guanyador del premi Goya es va haver d'enfrontar a una pneumònia bilateral provocada per una insuficiència respiratòria després d'experimentar un empitjorament dels símptomes.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines ja es troba molt millor. | Europa Press
 

Durant tot aquest temps, els familiars i amics més propers a Antonio Resines van ser els encarregats d'actualitzar la seva evolució i de tranquil·litzar els seus seguidors.

Una de les actrius que més pendents va estar de la seva recuperació va ser Loles León. «Ja ha sortit del més dur. Estava convençuda que sortiria perquè ell és molt lluitador», va confessar la seva companya de professió.

I va ser precisament aquesta professional la que va donar les primeres pistes sobre el secret que Antonio Resines guardava sobre la relació amb la seva primera dona. «Antonio treballava, lluitava i criava el seu fill tot sol».

Antonio Resines va criar tot sol el seu fill

Antonio Resines no ha tingut una vida fàcil. Amb 38 anys, la vida d'aquest actor va canviar completament. I és que el seu primer matrimoni no va sortir com ell s'esperava.

El 1981, el càntabre va contreure matrimoni amb Marisol Mateo, una professora d'EGB amb qui va tenir un fill en comú.

Dos anys més tard del seu casament, la parella va donar la benvinguda a Ricardo Fernández de Mateo. I encara que van estar més de deu anys junts, tots dos van decidir separar-se el 1992, després d'un discret matrimoni.

Antonio Resines, en una imatge d'arxiu.
Antonio Resines va prendre la decisió de criar tot sol al seu fill. | EP

 

Va ser aleshores quan Antonio Resines va voler fer-se càrrec del seu fill. Sense pensar-s'ho dues vegades, l'actor va demanar la custòdia de Ricardo i va decidir criar-lo tot sol.

En una entrevista el 2020, l'intèrpret li ho va confessar a Bertín Osborne. «Em vaig quedar amb el meu fill des dels vuit anys fins que se'n va anar de casa. No soc el millor ni el pitjor pare, he estat molt de temps fora. Ens hem barallat, però he estat un pare normal», va dir al programa Mi casa es la tuya.

Qui és el fill d'Antonio Resines?

Antonio Resines sempre havia somiat que el seu fill seguís els seus passos, encara que al final no ha estat possible. Tot i haver treballat amb el seu pare més d'una vegada, a Ricardo Fernández de Mateo no li agrada la fama.

Per això, va decidir formar-se en les arts audiovisuals i, gràcies a la seva passió per l'espectacle, aquest jove ha esdevingut ajudant de direcció.

Antonio Resines i el seu fill, Ricardo, promocionant les motxilles RIK&ME
Antonio Resines i el seu fill, Ricardo Fernández de Mateo. | Instagram
 

Tot i ser fill del gran Antonio Resines, aquest jove sempre ha intentat llaurar-se el seu futur per si mateix. N'és una prova que Ricardo no fa servir el cognom artístic del seu pare, sinó Fernández, el seu veritable cognom.

El càntabre sempre ha respectat les decisions del seu fill, per això, fins a la xerrada que va mantenir amb Bertín Osborne a Mi casa es la tuya, mai no havia confessat que Ricardo era el seu primogènit.