Foto d'Antonio Resines.

Antonio Resines parla per primera vegada del greu problema mèdic de la seva dona

L'actor revela el problema que gairebé li costa la vida

Antonio Resines va deixar consternada a l'audiència de Joaquín: El Novato després del que va confessar sobre una malaltia de la seva dona que va patir alhora que ell.

Parlem del contagi de coronavirus que va situar entre la vida i la mort Resines, i que també va afectar la seva dona. Aquest va estar ingressat prop d'un mes a l'UCI per complicacions derivades del contagi.

Tot i que l'intèrpret de Torrelavega no sol parlar de la seva vida privada, a la xerrada que ha mantingut amb Joaquín s'ha obert més del que és habitual.

Així, ha explicat com van ser aquests moments tan complicats de fa gairebé un any. La seva dona, Ana Pérez-Lorente, també va patir molt. Abans de parlar sobre això, l'actor va explicar breument de com va conèixer la seva dona actual.

«Jo em vaig casar amb Ana el 2020, però amb una noia que coneixia de fa 30 anys. No vam poder fer la festa de casament. I l'hem fet just abans del contagi per la Covid i vam fer una festa», confessava Resines aquest dimecres.

Antonio Resines revela el patiment de la seva dona

Ana Pérez-Lorente comparteix món professional amb el seu marit, si bé ella treballa a la producció. Resines explicava com es van veure un dia qualsevol. «Anava amb un amic al cotxe i es va aturar un cotxe al costat i llavors allà vam vacil·lar una mica. Vam anar a fer una copa i aquí va començar tot», revelava l'actor.

Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente passejant pels carrers de Madrid després de la covid.
Antonio Resines i la seva dona comparteixen l'àmbit professional. | Europa Press
 

Això sí, la relació va trigar a consolidar-se i així ho ha confessat el mateix Antonio Resines. Ha afirmat que des de fa una dècada la relació és més sòlida.

«Hem estat junts, de vegades sí i de vegades no, però, des de fa 10 anys, ja estem pràcticament vivint junts. I ara soc un home casat. Estic molt content», deia orgullós.

A més, sobre la seva vida esbojarrada de fa anys ha dit que «no trobo a faltar gens el fet de sortir, he canviat i estic molt bé. Si estimes la persona amb qui estàs, és un estat fantàstic. A més, jo recomano a les persones que es casi», explicava davant la mirada atenta de Joaquín.

Resines revela el greu problema que va fer perillar la vida de la seva dona

En un moment donat, el convidat d'ahir ha tocat el tema més complicat de la seva vida. I és que va estar més d'un mes ingressat a l'UCI del Gregorio Marañón.

«Ha estat duríssim. El problema que vam tenir és que vam agafar la Covid tots dos, ella es va quedar a casa i no podia ni veure'm a l'hospital. Jo ja estava en coma i no em vaig assabentar de res», ha explicat davant Joaquín.

Foto d'Antonio Resines en una entrevista.
Antonio Resines ha revelat el moment més dur. | Antena 3
 

Resines sostenia amb fermesa que «vaig estar 26 dies en coma i 36 a l'UCI. Quan em despertaven, jo estava en un altre món, de vegades em despertava i era conscient que estava a l'UCI i d'altres, no. De vegades pensava que tota la gent que estava al meu voltant formava part d'una conspiració», ha seguit explicant al futbolista del Betis.

«Quan estàs en coma induït se suposa que no passa res, però jo m'he passat tota l'estona somiant», ha revelat en prime time. Això sí, de tot això en treu una cosa positiva. I és que Antonio Resines no ha volgut oblidar l'afecte que li ha demostrat la gent durant l'últim any.

«Jo és que surto de casa i la gent m'aturava pel carrer. Jo sé que he fet coses que a la gent li han agradat i amb què s'ha sentit identificats, això és molt bonic. Sé que, si s'acabés una història aquí, hi hauria gent que em recordaria», ha expressat visiblement emocionat.