Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Antonio Resines posa els pèls de punta: «M'ha salvat la vida literalment»

L'actor ja ha rebut l'alta després d'estar més de 40 dies ingressat

Antonio Resines ja ha sortit de l'UCI i ha rebut l'alta després d'estar un intens mes lluitant la Covid. L'actor, que ingressava a l'hospital el dia 23 de desembre, ha passat més de 40 dies hospitalitzat.

Per sort, Resines ha aconseguit superar aquest nou sotrac a la seva salut, tal com anunciava el comunicat emès pel mateix hospital Gregorio Marañón.

«El pacient, el senyor Antonio Resines, ingressat des del 23/12/21 a l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón per una insuficiència respiratòria aguda secundària per pneumònia Covid bilateral, ha rebut l'alta hospitalària», deia aquest escrit.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines ja ha rebut l'alta i continua recuperant-se des de casa | Europa Press

«El senyor Antonio Resines s'incorpora ara al programa ambulatori d'Atenció Post UCI-Covid de l'Hospital Gregorio Marañón», prosseguia. Tot just 24 hores després d'haver rebut l'alta, el mateix actor ha volgut desvelar com es troba i aprofitava per agrair tot el suport i cures rebudes durant aquests dies.

«Volia donar les gràcies a totes les persones anònimes que s'han preocupat per mi, m'han enviat missatges de suport, han resat per mi o simplement m'han desitjat tot el millor», ha començat dient.

«L'allau ha estat impressionant, i adonar-me que tanta gent que ni tan sols em coneix em té tant d'afecte, m'ha emocionat profundament», agraïa. Tot i això, a Resines li queda un gran camí de recuperació endavant, i així ho reconeix ell mateix.

Antonio Resines celebra la seva tornada a la normalitat

«Com ja sabeu pel comunicat que ha difós l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón, ahir a la tarda em van donar l'alta hospitalària», ha informat fent referència a l'escrit emès per l'hospital.

«Encara que em queda un temps de recuperació a casa perquè em puguin donar l'alta definitiva», afegeix. Així, el seu comunicat ha esdevingut «una carta d'agraïment a amics, anònims, mitjans de comunicació i família».

Primer pla d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez, el seu suport més gran en aquests moments | Europa Press

Però, sobretot, al personal sanitari, del qual Resines assegura: «M'ha salvat literalment la vida». «Volia donar les gràcies a l'equip de l'UCI Biblioteca, i del pavelló de COVID 4/100, a TOTS (metges, infermeres, auxiliars, zeladors, netejadores...)», ha enumerat sense voler oblidar-se de ningú.

«Perquè a part d'haver-nos tractat la meva família i a mi amb un afecte enorme, m'han salvat literalment la vida, perquè he passat moments més que complicats», confessava.

Ara, el principal objectiu de Resines és recuperar-se com més aviat millor per tornar a la càrrega i exercir la seva professió. D'aquesta manera, espera estar «aviat recuperat» i «poder contestar a tot el que em pregunteu en persona en comptes d'un comunicat».

Just per això, demana paciència i calma, ja que el camí a la recuperació completa és molt llarg: «Ara mateix no tinc cap altra manera de fer-ho, ja que dir més de tres frases seguides de moment m'esgota».

Antonio Resines i el seu fill, Ricardo, en un bar
Antonio Resines i el seu fill, Ricardo| Instagram

Just per això, s'incorpora al programa ambulatori d'Atenció Post UCI-Covid, que ofereix «una atenció multidisciplinària integral als pacients». En concret, a aquells «que han estat ingressats a la Unitat de Cures Intensives durant períodes prolongats i que compta amb especialistes de Medicina Interna, Pneumologia, Malalties Infeccioses, Psiquiatria, Rehabilitació i Nutrició».

Aquesta no és la primera vegada que Resines supera amb èxit un sotrac a la seva salut. I és que tot començava a finals del 2015, quan el mític actor de 'Los Serrano' patia un accident amb la moto que el portava a l'hospital a revisar-se.

En aquell moment, li detectaven un càncer de còlon, però, a més a més, durant les proves del preoperatori, també descobrien una angina de pit. Des de llavors, l'actor manté un tractament farmacològic que debilita el seu sistema immune, motiu pel qual les vacunes contra la Covid no haurien tingut el mateix efecte si escau.