YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio Tejado confessa el seu problema amb les drogues

L’exparella de Chayo Mohedano s’ha sincerat i ha parlat obertament del seu problema amb l’alcohol i les drogues, el qual arrossega des de fa anys

Antonio Tejado a 'GH DÚO'
Antonio Tejado confessa tenir un problema de drogoaddicció  | TELECINCO

El col·laborador de ‘Sálvame’ va confessar mesos enrere que es troba en una etapa vital molt complicada i difícil d’enfrontar i que necessitava ajuda d’un professional per poder trobar una solució als seus problemes.

Des de llavors s’han generat multitud de rumors sobre què li podria estar passant a Antonio Tejado, i ha estat ell mateix s’ha sincerat a través d’una entrevista concedida a la revista ‘Lecturas’. En concret, ha explicat que el seu problema de drogoaddicció i alcoholisme l’ha obligat a abandonar els platós de televisió durant dos mesos.

Antonio Tejado parla amb sinceritat sobre la seva drogoaddicció

 Així doncs, un cop ha reunit valor i força per admetre el seu problema, Tejado ha començat la seva confessió amb les següents paraules: «El meu problema d’addicció és un problema d’alcoholisme greu que arrossego des de fa bastants anys per no solucionar els meus problemes».

El nebot de María del Monte ha explicat que els orígens de la seva addicció se situen quatre anys enrere quan encara mantenia una relació sentimental amb Alba Muñoz: «Estava molt enamorat d’Alba, la meva segona dona i mare de la meva filla. A ella li va marxar l'amor i no ho vaig poder acceptar. Per enfrontar-me a la situació, començo a beure whisky diàriament, fins a una ampolla per calmar el dolor de l’ànima, perquè continuava profundament enamorat».

La família de Candela l'acusa de fatxenda i manipulador
Les seves discussions a 'GH VIP' amb Candela van demostrar que no es trobava bé emocionalment | CatalunyaDiari.cat

 

Aquesta via d’escapament ha provocat que perdi el control de la seva vida i ha empitjorat els seus problemes emocionals, tal com vam ser testimonis durant la seva participació a ‘GH DUO’ i les seves discussions amb Candela. A més a més, el sevillà ha confessat haver provat també altres substàncies: «En les festes m’ho bevia tot, i sempre demanava més... Va començar la meva autodestrucció, vaig començar a consumir cocaïna. M’evadia dels problemes. Sense la cocaïna seguiria sent un alcohòlic».

Després d’haver fet el pas endavant i d’haver acceptat el seu problema d’addicció, Antonio Tejano va demanar ajuda i ara està aconseguint tornar a viure saludablement: «Fa 25 dies que estic fent una vida molt sana. He tret de la meva vida l’alcohol i la cocaïna».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari