Primer pla de Núria Tomás.

L'anunci que acaba de fer Núria Tomás, l'exnòvia a qui Piqué va deixar per Shakira

'Bomba' de Núria Tomàs: serà el 3 de juny de 2023

La vida els ha canviat molt. Tant a ell, com a ella. Piqué i Núria Tomás van separar els seus camins quan, l'any 2010, el futbolista va conèixer Shakira. Amb un afer molt similar al que ara Piqué manté amb Clara Chía, el de la Bonanova i Tomàs van dinamitar-ho tot. 

Ara, 13 anys després, Piqué acaba de partir peres amb Shakira i Tomàs és mare de dos fills amb Agustí Puig Gibernau. De fet, Núria Tomás i Agus es van casar el 2020, en una boda marcada per la pandèmia i que es va haver de fer de pressa i corrents. 

Potser per això, ara Tomás i Agus han decidit fer (novament) el pas. I han anunciat que es tornaran a casar. «Després de 3 anys i 2 fills començem una nova relació. Ens casem el 3 de juny de 2023 estimant-nos com mai. Gràcies vida!», ha dit Tomás. 

Ara només falta per saber si Tomás convidarà Piqué i Chía a la seva boda. Quelcom que sembla del tot improvable... però mai se sap què pot passar!

Gerard Piqué i Nuria Tomás
Nuria Tomás va sortir amb Piqué fins el 2010, quan va conèixer Shakira. | CEDIDA

Shakira continua fent-ne de les seves 

Shakira, anclada a Barcelona, està vivint el seu malson com pot. I aquest 'com pot' es tradueix amb festes a casa seva, posant la cançó a tot drap i fent (de tant en tant) la vida impossible als seus estimats veïns; que resulten ser els pares de Piqué. 

De fet, segons la premsa gossip, Montserrat Bernabeu i Joan Piqué tindrien la intenció d'abandonar la seva casa d'Esplugues de Llobregat per deixar de ser el focus d'atenció de la premsa i ja estarien buscant un nou pis. 

Shakira, així mateix, continua fent la seva. I mentrestant, segons avança 20 Minutos, la colombiana estaria valorant explicar el per què i què ha passat amb la seva ruptura amb Piqué a través d'un documental. De moment tot són especulacions, però el seu entorn assegura que l'artista valora de manera seriosa exposar-se a la televisió per a explicar-ho tot. 
 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES de TV3 al WhatsApp